Dé overnamespecialist in de bouwnijverheid

VERDER ZOEKEN

Verfijn uw zoekopdracht

BEL ME TERUG
  Er zijn 71 resultaten gevonden:

  VS41 Vastgoedonderhoudsbedrijf regio Midden Brabant


  In de regio Midden Brabant is een vastgoedonderhoudsbedrijf te koop met een omzet van 2,5 miljoen en met circa 20 tot 25 personeelsleden. Het bedrijf werkt veel voor de professionele markt. Betrokkenheid van de directie is in onderling overleg na de overname bespreekbaar.

  Dit bedrijf is aangemeld in: september 17, 2019

  Meer informatie | Aanmelden


  VS40 Schildersbedrijf regio Midden Brabant


  In de regio Den Bosch-Tilburg is een schildersbedrijf te koop met een omzet van circa 0,6 miljoen euro en 5 vaste schilders. Het bedrijf werkt voor een woningbouwvereniging, VVE-beheerders, gemeenten, scholen en particulieren. Indien gewenst kan de oud ondernemer in onderling overleg na de overname betrokken blijven in de organisatie.

  Dit bedrijf is aangemeld in:

  Meer informatie | Aanmelden


  VS31 Vastgoed onderhoudsbedrijf regio Arnhem-Nijmegen-Den Bosch


  Vastgoed onderhoudsbedrijf/schildersbedrijf in de regio Arnhem-Nijmegen-Den Bosch te koop aangeboden. Een gerenommeerd bedrijf met een goed gevulde orderportefeuille.

  Dit bedrijf is aangemeld in: april 16, 2018

  Meer informatie | Aanmelden


  VG16 Ingenieursbureau ter overname


  Ter overname aangeboden een goed aangeschreven en gerespecteerd ingenieursbureau gevestigd in de zuidelijke helft van Nederland.  Het bureau is gespecialiseerd in de tunnelbouw en verdiepte wegen en heeft hierdoor een uniek gepatenteerd tunnelbouw concept ontwikkeld. Het bedrijf is niet locatie gebonden en er hoeft geen personeel overgenomen te worden. De huidige eigenaar staat open voor een actieve betrokkenheid na de overname. Zowel de overname door een collega- ingenieursbureau, aannemer of een privépersoon die het via de weg der geleidelijkheid overneemt behoort tot de mogelijkheden.

  Dit bedrijf is aangemeld in: maart 31, 2018

  Meer informatie | Aanmelden


  V349 Aannemingsbedrijf regio Oost Brabant-Noord Limburg


  Ter overname aangeboden een aannemingsbedrijf met als werkgebied voornamelijk de regio Oost Brabant – Noord Limburg met een omzetniveau van ca. 4 miljoen euro op jaarbasis. De onderneming is voornamelijk actief in de woningbouw en verbouw in het particuliere segment aangevuld met utiliteitsbouw. Er zijn ca. 10 personen werkzaam aangevuld met vaste flexibele relaties. De naam en reputatie van de onderneming is uitstekend en er is een goed gevulde ordeportefeuille aanwezig. Zowel de overname door een privépersoon als een collega bouwonderneming behoren tot de mogelijkheden. Daarbij de huidige dga bereid om de overname indien gewenst actief te begeleiden.

  Dit bedrijf is aangemeld in: maart 9, 2018

  Meer informatie | Aanmelden


  VS29 Schildersbedrijf regio West Brabant


  Goed draaiend, allround schildersbedrijf met een omzet van ca. 0,5 miljoen euro zoekt een geschikte overnamekandidaat. Het bedrijf is actief als glas-, schilders- en onderhoudsbedrijf. De opdrachtgevers zijn naast particulieren, VvE’s, bedrijven, aannemingsbedrijven en zorginstellingen. Het personeelsbestand bestaat uit 2 eigen personeelsleden, aangevuld met flexibel personeel en ZZP’ers. De orderportefeuille is goed gevuld voor ca. 5 maanden en verspreidt over een groot aantal opdrachtgevers. Ook zonder de glaswerkzaamheden is het bedrijf eventueel over te nemen.

  Dit bedrijf is aangemeld in: februari 28, 2018

  Meer informatie | Aanmelden


  V342 Aannemingsbedrijf Noord en Midden Limburg


  Het bedrijf heeft een omzet van ca. 6 miljoen euro en is voornamelijk actief in de nieuwbouw, renovatie en onderhoud bij zowel particulieren als professionele opdrachtgevers. Deze professionele opdrachtgevers zijn onder andere een gemeente, zorginstellingen, beleggers, architecten en bedrijven. Het personeelsbestand bestaat uit ca. 20 personen. Het bedrijf heeft veel vaste relaties in de regio en een zeer goed gevulde orderportefeuille. De betrokkenheid van de directie kan in onderling overleg na overname bepaald worden.

  Dit bedrijf is aangemeld in: september 29, 2017

  Meer informatie | Aanmelden


  K234 Bouwbedrijf met zelfstandige vestiging regio West Brabant


  Een van de grootste bouwbedrijven zoekt een zelfstandige vestiging in de regio West Brabant. De omzet moet meer dan 15 miljoen euro bedragen en wenselijk is dat de huidige directie nog voor een langere periode betrokken wil blijven en de overname kan begeleiden. Het bedrijf moet een goede naam en integriteit als basis hebben voor de bedrijfsvoering.

  Dit bedrijf is aangemeld in: september 20, 2017

  Meer informatie | Aanmelden


  V333 Bouwbedrijf regio Zuid-Limburg


  Bouwbedrijf dat zich voornamelijk bezighoudt met onderhoud, aanpassingen en verbouwingen van zorginstellingen (ca. 60%) zoekt een geschikte overnamekandidaat. Het bedrijf is gevestigd in het zuiden van Limburg. Naast de zorginstellingen werkt dit bedrijf ook voor bedrijven en particulieren. Het personeelsbestand bestaat uit ca. 10 personen. De omzet ligt rond de 1 miljoen euro. Dit bedrijf heeft veel vaste relaties met grote zorginstellingen en bij die partijen een goede reputatie. De huidige direct wil zelf graag betrokken blijven, dit is in onderling overleg te bepalen na overname.

  Dit bedrijf is aangemeld in: juni 14, 2017

  Meer informatie | Aanmelden


  V332 Aannemingsbedrijf regio West Brabant


  Ter overname aangeboden, een allround bouwbedrijf met een omzet van ca. 2 miljoen euro en ca. 5-7 personeelsleden. Dit bedrijf heeft beleggers, ontwikkelaars, architecten, bedrijven en particulieren als opdrachtgevers. Er is een goed gevulde orderportefeuille aanwezig en het bedrijfspand is zowel te koop als te huur. Ze zijn actief in het nieuwbouw-, verbouw- en onderhoudssegment. De omzetverdeling over de segmenten, verschilt per jaar. De betrokkenheid van de directie is in onderling overleg na overname bespreekbaar.

  Dit bedrijf is aangemeld in:

  Meer informatie | Aanmelden


  Pagina 2 van 8

  Olde Hartman Advies B.V. begeleid enkel overnames in de bouwnijverheid, met reeds meer dan 15 jaar ervaring en 350 overnames zij wij dé overnamespecialist in de bouw.

  Staat een bedrijf er niet bij, of heeft u een vraag, neem gerust contact met ons op.