Dé overnamespecialist in de bouwnijverheid

VERDER ZOEKEN

Verfijn uw zoekopdracht

BEL ME TERUG
  Er zijn 91 resultaten gevonden:

  KI25 W-installatiebedrijf Utrecht-Rotterdam-Den Bosch-Arnhem


  Een middelgroot bouwbedrijf zoekt ter overname een W-installatiebedrijf met kennis van de huidige installaties met betrekking tot de woningbouw en kleinschalige utiliteit. De vestigingsplaats van het over te nemen installatiebedrijf moet zich bevinden in het werkgebied Utrecht – Rotterdam – Den Bosch – Arnhem.  De voorkeur gaat uit naar een bedrijf met 5 tot 15 man personeel. Door middel van de overname wil het bouwbedrijf het kwaliteits- en kennisniveau van de installatiewerkzaamheden intern beter beheersen en veel minder afhankelijk zijn van derden. Zowel een directe als een geleidelijke bedrijfsoverdracht is bespreekbaar.

  Dit bedrijf is aangemeld in: maart 4, 2019

  Meer informatie | Aanmelden


  V358 Bouw- en onderhoudsbedrijf regio Randstad


  Een gerenommeerd onderhoudsbedrijf met een omzet van ca. 20-25 miljoen euro zoekt een overnamekandidaat. Het bedrijf is voornamelijk actief in de nieuwbouw en het onderhoud en werkt voor gemeenten, scholen en zorginstellingen. Daarnaast zijn er ook diverse contracten aanwezig met woningbouwverenigingen. Het personeelsbestand bestaat uit circa 50 personen. De orderportefeuille is goed gevuld, het is een gerenommeerd bedrijf met veel vaste relaties en een goede reputatie. De betrokkenheid van de directie is in onderling overleg na overname.

  Dit bedrijf is aangemeld in: februari 25, 2019

  Meer informatie | Aanmelden


  VG17 GWW-bedrijf Zuid Nederland


  Dit bedrijf is actief in de infra, sloop, bodemsanering en recycling en heeft een omzet van ca. 5-6 miljoen euro. Opdrachtgevers zijn onder andere overheid, gemeentes, industrie, provincie. Het personeelsbestand bestaat totaal uit ca. 40-45 personen. Het personeel is zeer trouw en loyaal aan het bedrijf. De orderportefeuille is redelijk tot goed gevuld. De betrokkenheid van de huidige directie is in onderling overleg na overname.

  Dit bedrijf is aangemeld in:

  Meer informatie | Aanmelden


  V357 Bouwbedrijf regio Amsterdam en ’t Gooi


  Dit bouwbedrijf is actief in woningbouw-, verbouw- en onderhoudswerkzaamheden en heeft een omzet van ca. 2 miljoen euro. De orderportefeuille is zeer goed gevuld met opdrachten voor voornamelijk bedrijven en particulieren. Het personeel is zeer vakkundig en gemotiveerd en bestaat uit ca. 10 personen. In onderling overleg na de overname is de betrokkenheid van de huidige directie bespreekbaar.

  Dit bedrijf is aangemeld in: februari 14, 2019

  Meer informatie | Aanmelden


  V359 Bouw- en aannemingsbedrijf regio Randstad


  Bouwbedrijf met een omzet van ca. 6 á 7 miljoen euro en voornamelijk kennis en ervaring in nieuwbouw van vrijstaande woningen, seriematige woningbouw, verbouw van woningen, utiliteitsbouw en het transformeren van gebouwen naar woningen. De opdrachtgevers bestaan voornamelijk uit projectontwikkelaars, eigen projectontwikkeling, architecten, bedrijven en particulieren. Het personeelsbestand bestaat uit ca. 25 personen. De orderportefeuille is goed gevuld en het bedrijf heeft veel vaste relaties en een goede reputatie. De betrokkenheid van de directie kan in onderling overleg na overname bepaald worden.

  Dit bedrijf is aangemeld in: februari 12, 2019

  Meer informatie | Aanmelden


  VS39 Elektrotechnisch installatiebedrijf


  In de regio Amsterdam-Haarlem-Alkmaar is een elektrotechnisch installatiebedrijf op zoek naar een overnamekandidaat. Het bedrijf heeft een omzet van ca. 3,5 tot 4 miljoen euro en disciplines zijn onder andere licht- en krachtinstallatie, brandmeldinstallaties en inbraaksignaleringssystemen. Dit voeren zij uit voor bouwbedrijf, onderwijsinstellingen, overheden, gemeenten en de gezondheidszorg. Het bedrijf heeft een zeer goede en lange reputatie en beschikt over een goed gevulde orderportefeuille. De betrokkenheid van de directie is in onderling overleg bespreekbaar.  

  Dit bedrijf is aangemeld in: februari 7, 2019

  Meer informatie | Aanmelden


  V348 Groot onderhoudsbedrijf in de Randstad


  Het betreft een totaal onderhoudsbedrijf dat vrijwel alleen actief is op het gebied van onderhoud bij professionele opdrachtgevers en met een omzet van ca. 15-20 miljoen euro. Het bedrijf heeft diverse langdurig onderhoudscontracten. Opdrachtgevers zijn o.a. scholen, universiteiten, zorginstellingen, gemeentes en diverse retailformules. Het bedrijf heeft een goede reputatie en een zeer goed gevulde orderportefeuille. Het personeelsbestand bestaat uit ca. 70-75 personen. De betrokkenheid van de directie is in onderling overleg na overname bespreekbaar.  

  Dit bedrijf is aangemeld in: november 29, 2018

  Meer informatie | Aanmelden


  KS27 Elektrotechnisch bedrijf regio Randstad


  Een groot vastgoed onderhoudsbedrijf zoekt in de Randstad een elektrotechnisch bedrijf met een omzet tussen de 1 á 5 miljoen euro. De voorkeur gaat uit naar langdurige betrokkenheid van de huidige ondernemer na overname. Waarbij deze de overname actief begeleid en de contacten met de opdrachtgevers blijft onderhouden.  

  Dit bedrijf is aangemeld in: november 19, 2018

  Meer informatie | Aanmelden


  VS38 Steigerbouwer regio Randstad


  Steigerbouwer met een zeer goed gevulde orderportefeuille met als werkgebied de Randstad is op zoek naar een geschikte overnamekandidaat. De omzet is ongeveer 3 miljoen euro en er zijn circa 30 personen werkzaam bij het bedrijf. De marktsegmenten zijn divers zoals nieuwbouw, renovatie, industrie en scheepsbouw. Het bedrijf heeft circa 50.000 m2 stalen steigers alsmede een zeer ruim assortiment aluminium steigers en rolsteigers. De betrokkenheid van de directie is na de overname in onderling overleg bespreekbaar.

  Dit bedrijf is aangemeld in: november 5, 2018

  Meer informatie | Aanmelden


  V330 Bouw- en ontwikkelingsbedrijf regio Randstad


  Allround bouw- en ontwikkelingsbedrijf met een zeer goed gevulde orderportefeuille en actief in woning- en utiliteitsbouw, onderhoud- en verbouwwerkzaamheden. De bouwomzet bedraagt 7-9 miljoen euro. Opdrachtgevers zijn voornamelijk zakelijk, zoals woningbouwvereniging, gemeente, scholengemeenschap, beleggers en ontwikkelaars. Het personeelsbestand bestaat uit ca. 15 personen. De betrokkenheid van de directie is na de overname in onderling overleg bespreekbaar.

  Dit bedrijf is aangemeld in: september 26, 2018

  Meer informatie | Aanmelden


  Pagina 2 van 10

  Olde Hartman Advies B.V. begeleid enkel overnames in de bouwnijverheid, met reeds meer dan 15 jaar ervaring en 350 overnames zij wij dé overnamespecialist in de bouw.

  Staat een bedrijf er niet bij, of heeft u een vraag, neem gerust contact met ons op.