Dé overnamespecialist in de bouwnijverheid

VERDER ZOEKEN

Verfijn uw zoekopdracht

BEL ME TERUG
  Er zijn 37 resultaten gevonden:

  V347 Bouwbedrijf regio zuid Drenthe


  Allround aannemingsbedrijf actief in het onderhoud- en verbouwsegment in de regio van zuid Drenthe, is op zoek naar een overnamekandidaat. Dit kan zowel een privépersoon als een collega aannemer zijn. De omzet is ca. 1 miljoen euro en de opdrachtgevers zijn o.a. overheidsinstellingen, gemeente, bedrijven en particulieren. Het bedrijf heeft een goede reputatie in de regio, veel vaste relaties en een eigen machinale werkplaats. De betrokkenheid van de directie kan in onderling overleg na overname worden overeengekomen.

  Dit bedrijf is aangemeld in: november 6, 2017

  Meer informatie | Aanmelden


  V344 Bouwbedrijf regio Groningen-Friesland-Drenthe


  Dit bouwbedrijf uit het noorden van het land is voornamelijk actief voor de agrarische sector en de woningbouw en werkt daarnaast ook voor onderhoud- of renovatiewerkzaamheden van woningcorporaties. De omzet zit rond de 10 miljoen euro. Het bedrijf heeft een groot netwerk, een goede uitstraling en naam in de regio. Het personeelsbestand bestaat uit ca. 45 personen. De betrokkenheid van de huidige directie is onderling overleg bespreekbaar na de overname.

  Dit bedrijf is aangemeld in: oktober 30, 2017

  Meer informatie | Aanmelden


  V343 Bouwbedrijf regio Zuidoost Drenthe


  Bouwbedrijf voornamelijk actief in de nieuwbouw en verbouw van woningen en bedrijfspanden en machinaal timmerwerk voor derden, zoekt een overnamekandidaat. De omzet zit rond de €600.000,- en €800.000,-. Het personeelsbestand bestaat uit ca. 3 personen, daarnaast huren ze regelmatig flexibel 2-3 timmerlieden in. De onderneming heeft een goede reputatie, veel vaste relaties en een eigen machinale werkplaats. De betrokkenheid van de directie kan in onderling overleg bepaald worden.

  Dit bedrijf is aangemeld in: oktober 3, 2017

  Meer informatie | Aanmelden


  V334 Bouwbedrijf regio Leeuwarden


  Het betreft een allround bouwbedrijf actief in het nieuwbouw-, verbouw- en onderhoudssegment. De omzet verdeling over de segmenten verschilt per jaar en was in 2016 totaal ca. 2,5 miljoen euro. De opdrachtgevers bestaan voor het grootste deel uit professionele opdrachtgevers, zoals woningbouwvereniging, gemeenten, scholengemeenschap en zorginstellingen. De orderportefeuille is goed gevuld, het huidige bedrijfspand is zowel te koop als te huur. Het bedrijf heeft een personeelsbestand van ca. 7 personen. Indien gewenst kan de huidige direct nog een bepaalde periode in onderling overleg betrokken blijven.  

  Dit bedrijf is aangemeld in: juni 28, 2017

  Meer informatie | Aanmelden


  VS27 Schildersbedrijf Zuid Friesland


  Ter overname aangeboden, een schildersbedrijf exclusief de winkel met een omzet van ca. 400.000 euro. Het bedrijf is actief in het onderhoud- en verbouwsegment en werkt daarnaast ook in opdracht waarbij zij veel vaste en langdurige relaties en een goede reputatie hebben. Het bedrijf heeft veel onderhoudscontracten in beheer. De opdrachtgevers zijn VvE’s, zorginstellingen, bedrijven, aannemers en particulieren. Het personeelsbestand bestaat uit ca. 8 personen. De betrokkenheid van de direct is in onderling overleg na overname bespreekbaar.

  Dit bedrijf is aangemeld in: juni 21, 2017

  Meer informatie | Aanmelden


  VS25 Vastgoed onderhoudsbedrijf regio Drenthe-Groningen


  Ter overname aangeboden een vastgoed onderhoudsbedrijf met werkzaamheden in de (totaal)onderhoud, renovatie, groot onderhoud en nieuwbouw.

  Dit bedrijf is aangemeld in: april 9, 2017

  Meer informatie | Aanmelden


  KS25 Dakdekkersbedrijf zonder personeel


  Een bouwbedrijf zoekt uitbreiding door middel van overname van een dakdekkersbedrijf zonder personeel om nieuw leven in te blazen oftewel de activiteiten weer actief op te starten. De betrokkenheid van de oud eigenaar is niet noodzakelijk.

  Dit bedrijf is aangemeld in: februari 22, 2017

  Meer informatie | Aanmelden


  V326 Bouwbedrijf met eigen woonlijn


  In de regio Groningen-Assen-Heerenveen zoekt een bouwbedrijf een geschikte overnamekandidaat. De omzet is ca. 850.000 euro en afkomstig uit de segmenten verbouw, onderhoud, renovatie en nieuwbouw. Opdrachtgevers zijn zowel particulieren als bedrijven, zoals nieuwbouw van woningen. Het personeelsbestand bestaat uit ca 2 personen. Het bedrijf heeft een goed gevulde orderportefeuille, veel vaste relaties en een goede reputatie en heeft veel ervaring in haar eigen woninglijn.

  Dit bedrijf is aangemeld in: februari 1, 2017

  Meer informatie | Aanmelden


  V306 Bouwbedrijf regio Groningen


  Gerenommeerd allround familiebedrijf gevestigd in de regio Groningen, actief in het onderhoud- en verbouwsegment aangevuld met stallen- en woningbouw, zoekt een overnamekandidaat voor het bedrijf. De jaaromzet van het bouwbedrijf bedraagt 1 miljoen euro, waarvan circa 50% wordt gerealiseerd op het gebied van aardbevingsschade herstel voor particulieren en bedrijven. Tevens beschikt de onderneming over een eigen goed uitgeruste machinale timmerfabriek. De prognose voor het aankomende jaar is positief door de redelijk gevulde orderportefeuille. De betrokkenheid van de huidige directie graag in onderling overleg na overname. Het overnemen van alleen het vastgoed met of zonder machines/inventaris behoort ook tot de mogelijkheid.

  Dit bedrijf is aangemeld in: april 20, 2016

  Meer informatie | Aanmelden


  V297 Allround bouwbedrijf regio Friesland/Groningen


  Ter overname aangeboden een bouwbedrijf actief in het nieuwbouw-, verbouw- en onderhoudssegment en met een omzet van ca. 1 miljoen euro. De opdrachtgevers bestaan uit gemeente, scholengemeenschap, zorginstellingen, architecten, bedrijven en particulieren. Het bedrijf heeft een redelijk gevulde orderportefeuille en een personeelsbestand van ca. 5 personen, met daarnaast veel vaste relaties. Betrokkenheid van de directie is in onderling overleg na overname.

  Dit bedrijf is aangemeld in: oktober 5, 2015

  Meer informatie | Aanmelden


  Pagina 2 van 4

  Olde Hartman Advies B.V. begeleid enkel overnames in de bouwnijverheid, met reeds meer dan 15 jaar ervaring en 350 overnames zij wij dé overnamespecialist in de bouw.

  Staat een bedrijf er niet bij, of heeft u een vraag, neem gerust contact met ons op.