Dé overnamespecialist in de bouwnijverheid

VERDER ZOEKEN

Verfijn uw zoekopdracht

BEL ME TERUG
  Er zijn 34 resultaten gevonden:

  VS27 Schildersbedrijf Zuid Friesland


  Ter overname aangeboden, een schildersbedrijf exclusief de winkel met een omzet van ca. 400.000 euro. Het bedrijf is actief in het onderhoud- en verbouwsegment en werkt daarnaast ook in opdracht waarbij zij veel vaste en langdurige relaties en een goede reputatie hebben. Het bedrijf heeft veel onderhoudscontracten in beheer. De opdrachtgevers zijn VvE’s, zorginstellingen, bedrijven, aannemers en particulieren. Het personeelsbestand bestaat uit ca. 8 personen. De betrokkenheid van de direct is in onderling overleg na overname bespreekbaar.

  Dit bedrijf is aangemeld in: juni 21, 2017

  Meer informatie | Aanmelden


  VS25 Vastgoed onderhoudsbedrijf regio Drenthe-Groningen


  Ter overname aangeboden een vastgoed onderhoudsbedrijf met werkzaamheden in de (totaal)onderhoud, renovatie, groot onderhoud en nieuwbouw.

  Dit bedrijf is aangemeld in: april 9, 2017

  Meer informatie | Aanmelden


  KS25 Dakdekkersbedrijf zonder personeel


  Een bouwbedrijf zoekt uitbreiding door middel van overname van een dakdekkersbedrijf zonder personeel om nieuw leven in te blazen oftewel de activiteiten weer actief op te starten. De betrokkenheid van de oud eigenaar is niet noodzakelijk.

  Dit bedrijf is aangemeld in: februari 22, 2017

  Meer informatie | Aanmelden


  V326 Bouwbedrijf met eigen woonlijn


  In de regio Groningen-Assen-Heerenveen zoekt een bouwbedrijf een geschikte overnamekandidaat. De omzet is ca. 850.000 euro en afkomstig uit de segmenten verbouw, onderhoud, renovatie en nieuwbouw. Opdrachtgevers zijn zowel particulieren als bedrijven, zoals nieuwbouw van woningen. Het personeelsbestand bestaat uit ca 2 personen. Het bedrijf heeft een goed gevulde orderportefeuille, veel vaste relaties en een goede reputatie en heeft veel ervaring in haar eigen woninglijn.

  Dit bedrijf is aangemeld in: februari 1, 2017

  Meer informatie | Aanmelden


  V306 Bouwbedrijf regio Groningen


  Gerenommeerd allround familiebedrijf gevestigd in de regio Groningen, actief in het onderhoud- en verbouwsegment aangevuld met stallen- en woningbouw, zoekt een overnamekandidaat voor het bedrijf. De jaaromzet van het bouwbedrijf bedraagt 1 miljoen euro, waarvan circa 50% wordt gerealiseerd op het gebied van aardbevingsschade herstel voor particulieren en bedrijven. Tevens beschikt de onderneming over een eigen goed uitgeruste machinale timmerfabriek. De prognose voor het aankomende jaar is positief door de redelijk gevulde orderportefeuille. De betrokkenheid van de huidige directie graag in onderling overleg na overname. Het overnemen van alleen het vastgoed met of zonder machines/inventaris behoort ook tot de mogelijkheid.

  Dit bedrijf is aangemeld in: april 20, 2016

  Meer informatie | Aanmelden


  V297 Allround bouwbedrijf regio Friesland/Groningen


  Ter overname aangeboden een bouwbedrijf actief in het nieuwbouw-, verbouw- en onderhoudssegment en met een omzet van ca. 1 miljoen euro. De opdrachtgevers bestaan uit gemeente, scholengemeenschap, zorginstellingen, architecten, bedrijven en particulieren. Het bedrijf heeft een redelijk gevulde orderportefeuille en een personeelsbestand van ca. 5 personen, met daarnaast veel vaste relaties. Betrokkenheid van de directie is in onderling overleg na overname.

  Dit bedrijf is aangemeld in: oktober 5, 2015

  Meer informatie | Aanmelden


  KS22 Gevraagd: schildersbedrijf/vastgoedonderhoudsbedrijf


  Ondernemer zoekt een schildersbedrijf/vastgoedonderhoudsbedrijf met een omzet tussen de 3 en 12 miljoen euro waarvan de directeur/eigenaar geen opvolger heeft. Gewenst is een betrokkenheid van de directie van 3-7 jaar. Deze geïnteresseerde partij is een enthousiaste ondernemer met ruime ervaring in de sector. Hij beschikt over uitstekende managementvaardigheden. Deze ondernemer heeft een concept ontwikkeld waarin hij een gedeelte van de beoogde onderneming thans koopt en optie neemt op de rest van de onderneming. De huidige eigenaar blijft ondernemer en het gezicht van de organisatie totdat hij/zij de onderneming geheel heeft overgedragen. Betreffende partij zal tijdens de overgangsperiode op de achtergrond de huidige ondernemer faciliteren bij de aanwezige vraagstukken.

  Dit bedrijf is aangemeld in: september 2, 2015

  Meer informatie | Aanmelden


  V284 Bouwbedrijf Drenthe – Groningen


  Het betreft een bouwbedrijf met als werkgebied de regio Drenthe – Groningen. De onderneming is met name actief in het renovatie-, restauratie- en onderhoudssegment voor voornamelijk professionele opdrachtgevers. Dat betreffen onder andere overheden, vastgoed beleggers, winkelketens, instellingen en bedrijven. Het totale personeelsbestand bestaat uit 15 tot 20 personen, het omzetniveau ligt rond de 4 miljoen euro. Er is een redelijk gevulde orderportefeuille voorhanden en de directie staat open voor diverse overnametrajecten qua duur en ondersteuning.

  Dit bedrijf is aangemeld in: mei 27, 2015

  Meer informatie | Aanmelden


  V273 Bouwbedrijf regio Friesland


  In de regio Friesland zoekt een bouwbedrijf met een omzet van ca 1,5 miljoen euro een overnamekandidaat. De onderneming is voornamelijk actief in de stallenbouw en onderhoud- en verbouwwerkzaamheden en de opdrachtgevers zijn veehouders, bedrijven en een klein percentage is particulier. Naast 1 directielid bestaat het personeelsbestand uit ca. 5 personen. De orderportefeuille is zeer goed gevuld. In onderling overleg kan de de huidige directie nog ca. 1 tot 2 jaar betrokken blijven na de overname.

  Dit bedrijf is aangemeld in: juni 4, 2014

  Meer informatie | Aanmelden


  K223 Allround bouwbedrijf regio Friesland


  Via de weg der geleidelijkheid zoekt een ervaren MBI kandidaat ter overname een allround bouwbedrijf in de regio Friesland. De voorkeur gaat uit naar een omzet tussen de 1 en 5 miljoen euro. Indien gewenst kan de oud ondernemer na overname het traject in afbouwende mate actief begeleiden.

  Dit bedrijf is aangemeld in: mei 21, 2014

  Meer informatie | Aanmelden


  Pagina 2 van 4

  Olde Hartman Advies B.V. begeleid enkel overnames in de bouwnijverheid, met reeds meer dan 15 jaar ervaring en 350 overnames zij wij dé overnamespecialist in de bouw.

  Staat een bedrijf er niet bij, of heeft u een vraag, neem gerust contact met ons op.