Dé overnamespecialist in de bouwnijverheid

VERDER ZOEKEN

Verfijn uw zoekopdracht

BEL ME TERUG
  Er zijn 17 resultaten gevonden:

  K233 Bouwbedrijf regio Drechtsteden-Alblasserwaard 


  Een landelijk opererend middelgroot bouwbedrijf zoekt ter versterking van de activiteiten een bouw- of aannemingsbedrijf in de regio Drechtsteden-Alblasserwaard.  De voorkeur gaat uit naar een onderneming met een personeelsbestand van circa 5 tot 15 personen. Indien gewenst kan de oud ondernemer na de overname in afbouwende mate betrokken blijven.

  Dit bedrijf is aangemeld in: september 18, 2017

  Meer informatie | Aanmelden


  KI23 Installatiebedrijf Randstad en/of Midden Nederland


  Een van de grootste bouwbedrijven in Nederland zoekt een installatiebedrijf met veel kennis van de huidige (moderne) installaties bij zowel kantoren als woningen. De vestigingsplaats moet zich bevinden in de Randstad en/of Midden Nederland. Het bedrijf moet een bepaalde omzet hebben met een aantal mensen op kantoor, zodat het autonoom verder kan functioneren. Vanuit het grote bouwbedrijf is voldoende omzet te realiseren op het gebied van installatiewerkzaamheden voor dit installatiebedrijf. Door middel van de overname van het installatiebedrijf wil het bouwbedrijf het kennisniveau van de installatiewerkzaamheden intern beter beheersen en veel minder afhankelijk zijn van derden.

  Dit bedrijf is aangemeld in: juli 17, 2017

  Meer informatie | Aanmelden


  K207 Onderhoudsbedrijf regio Randstad


  Middelgroot bouwbedrijf zoekt uitbreiding in de Randstad. Men zoekt een onderhouds- en servicebedrijf met een omzet van circa 10-15 miljoen euro. Indien gewenst kan de oud ondernemer nog enkele jaren betrokken blijven na overname.

  Dit bedrijf is aangemeld in: september 8, 2011

  Meer informatie | Aanmelden


  K194 Allround bouwbedrijf regio Noord-Holland


  Middelgroot bedrijf zoekt ter versterking van haar activiteiten een bedrijf ter overname in de provincie Noord-Holland. Gezocht wordt naar een allround bedrijf met een omzet tussen de 2-25 miljoen euro. Indien gewenst kan de oud ondernemer na de overname enkele jaren betrokken blijven. Reageer…                                                                                     Uw koopprofiel ook hier…

  Dit bedrijf is aangemeld in: mei 24, 2010

  Meer informatie | Aanmelden


  K189 Bedrijf regio Utrecht Zuid/Tilburg


  Ter overname zoekt een groot allround bouwbedrijf uitbreiding in de regio Utrecht Zuid – Tilburg met een omzet tussen de 10 en 20 miljoen euro. Zowel een directe als een geleidelijke overname behoren tot de mogelijkheden. Reageer… Uw koopprofiel ook hier…

  Dit bedrijf is aangemeld in: maart 24, 2010

  Meer informatie | Aanmelden


  K107 Regio Utrecht


  Een in Noord Holland gevestigd bouwbedrijf zoekt ter ondersteuning van haar activiteiten een bouwbedrijf in de omgeving van Utrecht met een omzet van minimaal 5 miljoen euro. Het bedrijf dient voornamelijk actief zijn in het nieuwbouwsegment.

  Dit bedrijf is aangemeld in: januari 19, 2010

  Meer informatie | Aanmelden


  K121 Bouwbedrijf regio Zuid Holland


  Een middelgroot bouwbedrijf uit Noord Holland zoekt ter versterking van haar activiteiten een bouwbedrijf met een omzet van minimaal 10 miljoen euro in de regio Rotterdam, Dordrecht, Gouda. De onderneming dient actief te zijn in de woning- en utiliteitsbouw.

  Dit bedrijf is aangemeld in:

  Meer informatie | Aanmelden


  Pagina 2 van 2

  Olde Hartman Advies B.V. begeleid enkel overnames in de bouwnijverheid, met reeds meer dan 15 jaar ervaring en 350 overnames zij wij dé overnamespecialist in de bouw.

  Staat een bedrijf er niet bij, of heeft u een vraag, neem gerust contact met ons op.