Dé overnamespecialist in de bouwnijverheid

VERDER ZOEKEN

Verfijn uw zoekopdracht

BEL ME TERUG
  Er zijn 83 resultaten gevonden:

  V352 Bouwbedrijf werkgebied Achterhoek-Twente


  Bouwbedrijf actief in de nieuwbouw en verbouw van bedrijfspanden en woningen. De onderneming is actief in de regio Achterhoek – Twente en heeft een sterke regionale marktpositie. De onderneming beschikt over 20-25 kwalitatief goede werknemers waarmee een jaaromzet van circa 6 miljoen euro wordt gerealiseerd. Opdrachtgevers betreffen bedrijven, instellingen en particulieren (20%).  Vanwege de sterke regionale marktpositie is deze onderneming interessant voor strategische kopers. Het bedrijf is tevens interessant voor stevige MBI-kandidaten die voldoende kennis en ervaring hebben van deze branche. MBI-kandidaten dienen voor de overname wel over voldoende eigen middelen te beschikken. Een gefaseerde overname door MBI-kandidaten is bespreekbaar. Er is een zeer goed gevulde orderportefeuille aanwezig en de huidige eigenaar wil in onderling overleg actief betrokken blijven na de overname.

  Dit bedrijf is aangemeld in: juli 25, 2018

  Meer informatie | Aanmelden


  V351 Ter overname; bouwbedrijf Midden Nederland


  Bouwbedrijf actief in de nieuwbouw en verbouw van bedrijfspanden en woningen. De onderneming is gevestigd in Midden-Nederland en heeft een sterke regionale marktpositie. De onderneming beschikt over 20 kwalitatief goede werknemers waarmee een jaaromzet van circa 5 miljoen euro wordt gerealiseerd. Opdrachtgevers betreffen bedrijven, instellingen en particulieren.  Vanwege de sterke regionale marktpositie is deze onderneming interessant voor strategische kopers. Het bedrijf is tevens interessant voor sterke MBI-kandidaten die voldoende kennis en ervaring hebben van deze branche. MBI-kandidaten dienen voor de overname over tenminste € 200.000,- aan eigen middelen te beschikken. Een gefaseerde overname door MBI-kandidaten is bespreekbaar.

  Dit bedrijf is aangemeld in: juni 15, 2018

  Meer informatie | Aanmelden


  V349 Aannemingsbedrijf regio Oost Brabant-Noord Limburg


  Ter overname aangeboden een aannemingsbedrijf met als werkgebied voornamelijk de regio Oost Brabant – Noord Limburg met een omzetniveau van ca. 4 miljoen euro op jaarbasis. De onderneming is voornamelijk actief in de woningbouw en verbouw in het particuliere segment aangevuld met utiliteitsbouw. Er zijn ca. 10 personen werkzaam aangevuld met vaste flexibele relaties. De naam en reputatie van de onderneming is uitstekend en er is een goed gevulde ordeportefeuille aanwezig. Zowel de overname door een privépersoon als een collega bouwonderneming behoren tot de mogelijkheden. Daarbij de huidige dga bereid om de overname indien gewenst actief te begeleiden.

  Dit bedrijf is aangemeld in: maart 9, 2018

  Meer informatie | Aanmelden


  V344 Bouwbedrijf regio Groningen-Friesland-Drenthe


  Dit bouwbedrijf uit het noorden van het land is voornamelijk actief voor de agrarische sector en de woningbouw en werkt daarnaast ook voor onderhoud- of renovatiewerkzaamheden van woningcorporaties. De omzet zit rond de 10 miljoen euro. Het bedrijf heeft een groot netwerk, een goede uitstraling en naam in de regio. Het personeelsbestand bestaat uit ca. 45 personen. De betrokkenheid van de huidige directie is onderling overleg bespreekbaar na de overname.

  Dit bedrijf is aangemeld in: oktober 30, 2017

  Meer informatie | Aanmelden


  V342 Aannemingsbedrijf Noord en Midden Limburg


  Het bedrijf heeft een omzet van ca. 6 miljoen euro en is voornamelijk actief in de nieuwbouw, renovatie en onderhoud bij zowel particulieren als professionele opdrachtgevers. Deze professionele opdrachtgevers zijn onder andere een gemeente, zorginstellingen, beleggers, architecten en bedrijven. Het personeelsbestand bestaat uit ca. 20 personen. Het bedrijf heeft veel vaste relaties in de regio en een zeer goed gevulde orderportefeuille. De betrokkenheid van de directie kan in onderling overleg na overname bepaald worden.

  Dit bedrijf is aangemeld in: september 29, 2017

  Meer informatie | Aanmelden


  KI24 Middelgroot W- & E-installatiebedrijf gezocht


  Groot allround aannemingsbedrijf is ter versterking van haar activiteiten op zoek naar een installatiebedrijf in zowel W- als E-installaties. De voorkeur gaat uit naar een bedrijf in het midden van het land met ca. 15-20 personeelsleden. Indien gewenst kan de huidige directie betrokken blijven om de overname te begeleiden.

  Dit bedrijf is aangemeld in:

  Meer informatie | Aanmelden


  K234 Bouwbedrijf met zelfstandige vestiging regio West Brabant


  Een van de grootste bouwbedrijven zoekt een zelfstandige vestiging in de regio West Brabant. De omzet moet meer dan 15 miljoen euro bedragen en wenselijk is dat de huidige directie nog voor een langere periode betrokken wil blijven en de overname kan begeleiden. Het bedrijf moet een goede naam en integriteit als basis hebben voor de bedrijfsvoering.

  Dit bedrijf is aangemeld in: september 20, 2017

  Meer informatie | Aanmelden


  KS26 Gevelbedrijf in de Randstad


  Ondernemer van een onderhoudsbedrijf met een omzet van ca. 4 miljoen euro, zoekt ter versterking van haar activiteiten een gevelbedrijf in de Randstad. Met de gewenste activiteiten in gevelreiniging en -onderhoud. Bij voorkeur een bedrijf met een personeelsbestand van ca. 10 personen. Indien gewenst kan de oud ondernemer in onderling overleg betrokken blijven.

  Dit bedrijf is aangemeld in: maart 15, 2017

  Meer informatie | Aanmelden


  V327 Bouwbedrijf regio Amsterdam


  In de regio groot Amsterdam zoekt een innoverend en sterk groeiend bouwbedrijf/aannemingsbedrijf een geschikte overnamekandidaat. De omzet is ca. 6 miljoen euro voornamelijk gerealiseerd bij professionele opdrachtgevers zoals beleggers en vastgoedbedrijven op het gebied van het onderhouden, verbouwen en renoveren van panden. Circa 40% betreft omzet vanuit het hogere segment particulieren. De werkzaamheden bestaan daarnaast uit funderingsherstel en constructie werkzaamheden, gekenmerkt met een hoog afwerkingsniveau. Dit bedrijf is geïnteresseerd in een sterke partner in de vorm van een overnamekandidaat waarbij de huidige eigenaar in onderling overleg betrokken kan blijven ten behoeve van een gedegen bedrijfsoverdracht.

  Dit bedrijf is aangemeld in: februari 1, 2017

  Meer informatie | Aanmelden


  V325 Aannemingsbedrijf Antwerpen-Gent (industrie- en kantorenbouw)


  Bouwbedrijf in algemene aannemingen gespecialiseerd in de industrie- en kantorenbouw in de regio Antwerpen-Gent, zowel nieuwbouw als renovaties, zoekt een overnamekandidaat. De omzet bedraagt ongeveer 3 miljoen euro en wordt gerealiseerd met 20 personeelsleden. De sterkste troeven van het bedrijf zijn: >60% van de jaarlijkse omzet wordt gerealiseerd door terugkerende klanten, de zeer sterke financiële resultaten, de (inter)nationale reputatie van de klantenportefeuille en het uitgebouwd projectmanagement. Het gebruikte bedrijfspand kan gehuurd worden. Er wordt gezorgd voor een professionele overdracht.

  Dit bedrijf is aangemeld in: januari 25, 2017

  Meer informatie | Aanmelden


  Pagina 2 van 9

  Olde Hartman Advies B.V. begeleid enkel overnames in de bouwnijverheid, met reeds meer dan 15 jaar ervaring en 350 overnames zij wij dé overnamespecialist in de bouw.

  Staat een bedrijf er niet bij, of heeft u een vraag, neem gerust contact met ons op.