Dé overnamespecialist in de bouwnijverheid

VERDER ZOEKEN

Verfijn uw zoekopdracht

BEL ME TERUG
  Er zijn 72 resultaten gevonden:

  VS43 Houtskeletbouwbedrijf Oost Nederland


  Een bouwbedrijf met een omzet van 3 á 4 miljoen in de houtskeletbouw van woningen zoekt een koper. Het werkgebied is vanaf Doetinchem tot Den Haag en de opdrachtgevers zijn voornamelijk particulieren. Er is een goed gevulde orderportefeuille aanwezig en de ondernemer wil de overname in onderling overleg goed begeleiden. De vestigingslocatie is in Oost Nederland.  

  Dit bedrijf is aangemeld in: oktober 7, 2019

  Meer informatie | Aanmelden


  VS42 Vastgoedonderhoudsbedrijf Midden Nederland


  In de regio Utrecht – Amsterdam – Rotterdam zoekt een eigenaar van een vastgoedonderhoudsbedrijf aansluiting c.q. overname door een groot vastgoedonderhoudsbedrijf. De onderneming werkt veel voor professionele opdrachtgevers waaronder diverse woningbouwverenigingen en heeft een omzet van ca. 5 tot 10 miljoen euro. De betrokkenheid van de directie is na de overname in onderling overleg bespreekbaar.

  Dit bedrijf is aangemeld in: september 18, 2019

  Meer informatie | Aanmelden


  VS41 Vastgoedonderhoudsbedrijf regio Midden Brabant


  In de regio Midden Brabant is een vastgoedonderhoudsbedrijf te koop met een omzet van 2,5 miljoen en met circa 20 tot 25 personeelsleden. Het bedrijf werkt veel voor de professionele markt. Betrokkenheid van de directie is in onderling overleg na de overname bespreekbaar.

  Dit bedrijf is aangemeld in: september 17, 2019

  Meer informatie | Aanmelden


  VS40 Schildersbedrijf regio Midden Brabant


  In de regio Den Bosch-Tilburg is een schildersbedrijf te koop met een omzet van circa 0,6 miljoen euro en 5 vaste schilders. Het bedrijf werkt voor een woningbouwvereniging, VVE-beheerders, gemeenten, scholen en particulieren. Indien gewenst kan de oud ondernemer in onderling overleg na de overname betrokken blijven in de organisatie.

  Dit bedrijf is aangemeld in:

  Meer informatie | Aanmelden


  VS39 Bedrijfsleider schildersbedrijf Noord-Oost Nederland


  Voor een modern schildersbedrijf, dat voornamelijk werkzaam is voor woningcorporaties en bedrijven, in de regio Noord-Oost Nederland zoeken wij een ervaren bedrijfsleider. In deze rol bent u de drijvende kracht en financieel verantwoordelijk voor het bedrijg, een natuurlijk leider. Men zoekt een persoon die een relevant netwerk heeft, jarenlange vergelijkbare ervaring en het als een grote uitdaging ziet om processen te verbeteren in een schildersbedrijf. Interesse? Reageert u dan per e-mail naar info@bouwbedrijvenbeurs.nl inclusief uw CV.

  Dit bedrijf is aangemeld in: mei 27, 2019

  Meer informatie | Aanmelden


  KS27 Elektrotechnisch bedrijf regio Randstad


  Een groot vastgoed onderhoudsbedrijf zoekt in de Randstad een elektrotechnisch bedrijf met een omzet tussen de 1 á 5 miljoen euro. De voorkeur gaat uit naar langdurige betrokkenheid van de huidige ondernemer na overname. Waarbij deze de overname actief begeleid en de contacten met de opdrachtgevers blijft onderhouden.  

  Dit bedrijf is aangemeld in: november 19, 2018

  Meer informatie | Aanmelden


  VS38 Steigerbouwer regio Randstad


  Steigerbouwer met een zeer goed gevulde orderportefeuille met als werkgebied de Randstad is op zoek naar een geschikte overnamekandidaat. De omzet is ongeveer 3 miljoen euro en er zijn circa 30 personen werkzaam bij het bedrijf. De marktsegmenten zijn divers zoals nieuwbouw, renovatie, industrie en scheepsbouw. Het bedrijf heeft circa 50.000 m2 stalen steigers alsmede een zeer ruim assortiment aluminium steigers en rolsteigers. De betrokkenheid van de directie is na de overname in onderling overleg bespreekbaar.

  Dit bedrijf is aangemeld in: november 5, 2018

  Meer informatie | Aanmelden


  VS35 Schildersbedrijf Noord Friesland


  Ter overname aangeboden een gerenommeerd schilderbedrijf met circa 10 man personeel en als werkgebied voornamelijk de bovenste helft van Friesland. Het bedrijf heeft veel vaste en langdurige relaties en een goede reputatie, dit zijn hoofdzakelijk particulieren, VvE’s, instellingen, woningcorporaties, scholen en bedrijven. Er lopen diverse onderhoudscontracten. De bedrijfslocatie kan in de overname betrokken worden, maar kan tevens buiten de transactie blijven. De betrokkenheid van de directie is in onderling overleg na overname bespreekbaar.

  Dit bedrijf is aangemeld in: juli 5, 2018

  Meer informatie | Aanmelden


  VS34 Vastgoedonderhouds-/schildersbedrijf Veluwe


  Het betreft een bedrijf met ca. 1 miljoen euro omzet, een goed gevulde orderportefeuille en gevestigd op de Veluwe. De activiteiten bestaan voornamelijk uit onderhouds- en schilderwerkzaamheden voor zorginstellingen, recreatie, diverse bedrijven en particulieren. Het personeelsbestand bestaat uit ca. 12-15 personen, het bedrijf heeft veel vaste relaties en een goede reputatie. Indien gewenst kan de oud ondernemer in onderling overleg na de overname voor enkele jaren betrokken blijven.

  Dit bedrijf is aangemeld in: mei 11, 2018

  Meer informatie | Aanmelden


  VS31 Vastgoed onderhoudsbedrijf regio Arnhem-Nijmegen-Den Bosch


  Vastgoed onderhoudsbedrijf/schildersbedrijf in de regio Arnhem-Nijmegen-Den Bosch te koop aangeboden. Een gerenommeerd bedrijf met een goed gevulde orderportefeuille.

  Dit bedrijf is aangemeld in: april 16, 2018

  Meer informatie | Aanmelden


  Pagina 2 van 8

  Olde Hartman Advies B.V. begeleid enkel overnames in de bouwnijverheid, met reeds meer dan 15 jaar ervaring en 350 overnames zij wij dé overnamespecialist in de bouw.

  Staat een bedrijf er niet bij, of heeft u een vraag, neem gerust contact met ons op.