Dé overnamespecialist in de bouwnijverheid

VERDER ZOEKEN

Verfijn uw zoekopdracht

BEL ME TERUG
  Er zijn 66 resultaten gevonden:

  VS35 Schildersbedrijf Noord Friesland


  Ter overname aangeboden een gerenommeerd schilderbedrijf met circa 10 man personeel en als werkgebied voornamelijk de bovenste helft van Friesland. Het bedrijf heeft veel vaste en langdurige relaties en een goede reputatie, dit zijn hoofdzakelijk particulieren, VvE’s, instellingen, woningcorporaties, scholen en bedrijven. Er lopen diverse onderhoudscontracten. De bedrijfslocatie kan in de overname betrokken worden, maar kan tevens buiten de transactie blijven. De betrokkenheid van de directie is in onderling overleg na overname bespreekbaar.

  Dit bedrijf is aangemeld in: juli 5, 2018

  Meer informatie | Aanmelden


  VS34 Vastgoedonderhouds-/schildersbedrijf Veluwe


  Het betreft een bedrijf met ca. 1 miljoen euro omzet, een goed gevulde orderportefeuille en gevestigd op de Veluwe. De activiteiten bestaan voornamelijk uit onderhouds- en schilderwerkzaamheden voor zorginstellingen, recreatie, diverse bedrijven en particulieren. Het personeelsbestand bestaat uit ca. 12-15 personen, het bedrijf heeft veel vaste relaties en een goede reputatie. Indien gewenst kan de oud ondernemer in onderling overleg na de overname voor enkele jaren betrokken blijven.

  Dit bedrijf is aangemeld in: mei 11, 2018

  Meer informatie | Aanmelden


  VS31 Vastgoed onderhoudsbedrijf regio Arnhem-Nijmegen-Den Bosch


  Vastgoed onderhoudsbedrijf/schildersbedrijf in de regio Arnhem-Nijmegen-Den Bosch te koop aangeboden. Een gerenommeerd bedrijf met een goed gevulde orderportefeuille.

  Dit bedrijf is aangemeld in: april 16, 2018

  Meer informatie | Aanmelden


  VS32 Schildersbedrijf regio Midden Nederland


  Allround schildersbedrijf actief in schilderwerkzaamheden en totaal vastgoedonderhoud zoekt een geschikte overnamekandidaat. Het bedrijf heeft ca. 1 miljoen euro omzet en opdrachten van o.a. VvE’s, zorginstanties, scholen, bedrijven en particulieren. De orderportefeuille is redelijk gevuld. Het bedrijf heeft ca. 5 personeelsleden, veel vaste relaties en een goede reputatie. De betrokkenheid van de directie kan in onderling overleg na de overname bepaald worden.

  Dit bedrijf is aangemeld in: maart 31, 2018

  Meer informatie | Aanmelden


  VS30 Schildersbedrijf regio Leeuwarden-Groningen


  Ter overname aangeboden een allround schildersbedrijf actief in het schilders- en totaalvastgoed onderhoudssegment. Werkzaam in de regio van Groningen en noordoost Friesland. Met een zeer goed gevulde orderportefeuille (van ca. 7 maanden). De omzet van het bedrijf ligt rond de 300.000 euro en het bedrijf is werkzaam voor o.a. een scholengemeenschap, woningbouwvereniging, particulieren, zorginstellingen, stichtingen en bedrijven. De werkzaamheden worden verricht met 3 personen via een payroll constructie. De betrokkenheid van de directie is op het gebied van acquisitie in onderling overleg na overname te bepalen.

  Dit bedrijf is aangemeld in: februari 28, 2018

  Meer informatie | Aanmelden


  VS29 Schildersbedrijf regio West Brabant


  Goed draaiend, allround schildersbedrijf met een omzet van ca. 0,5 miljoen euro zoekt een geschikte overnamekandidaat. Het bedrijf is actief als glas-, schilders- en onderhoudsbedrijf. De opdrachtgevers zijn naast particulieren, VvE’s, bedrijven, aannemingsbedrijven en zorginstellingen. Het personeelsbestand bestaat uit 2 eigen personeelsleden, aangevuld met flexibel personeel en ZZP’ers. De orderportefeuille is goed gevuld voor ca. 5 maanden en verspreidt over een groot aantal opdrachtgevers. Ook zonder de glaswerkzaamheden is het bedrijf eventueel over te nemen.

  Dit bedrijf is aangemeld in:

  Meer informatie | Aanmelden


  VS28 Schildersbedrijf regio Veluwe


  Ter overname aangeboden, een schildersbedrijf regio Veluwe met een omzetniveau tot 500.000 euro met circa 3 medewerkers inclusief 2 firmanten. Het werkgebied is de driehoek Apeldoorn-Zwolle-Amersfoort. Het bedrijf heeft veel vaste en langdurige relaties en een goede reputatie. De opdrachtgevers zijn hoofdzakelijk particulieren, VvE’s, instellingen, scholen en bedrijven. Er lopen diverse onderhoudscontracten. De bedrijfslocatie kan in de overname betrokken worden, maar kan tevens buiten de transactie blijven. De betrokkenheid van de directie is in onderling overleg na overname bespreekbaar.

  Dit bedrijf is aangemeld in: september 20, 2017

  Meer informatie | Aanmelden


  VS27 Schildersbedrijf Zuid Friesland


  Ter overname aangeboden, een schildersbedrijf exclusief de winkel met een omzet van ca. 400.000 euro. Het bedrijf is actief in het onderhoud- en verbouwsegment en werkt daarnaast ook in opdracht waarbij zij veel vaste en langdurige relaties en een goede reputatie hebben. Het bedrijf heeft veel onderhoudscontracten in beheer. De opdrachtgevers zijn VvE’s, zorginstellingen, bedrijven, aannemers en particulieren. Het personeelsbestand bestaat uit ca. 8 personen. De betrokkenheid van de direct is in onderling overleg na overname bespreekbaar.

  Dit bedrijf is aangemeld in: juni 21, 2017

  Meer informatie | Aanmelden


  VS26 Onderhoudsbedrijf/Schilder regio Amsterdam


  De ondernemer van een onderhouds- en schildersbedrijf uit de regio van Amsterdam draagt het bedrijf graag over aan een andere partij. De omzet ligt rond de 1,5 miljoen euro en het bedrijf is actief in onderhoud, verbouw, renovatie en restauratie. Diverse gemeente instellingen, scholen, VvE’s, beleggers, zorginstellingen en bedrijven zijn opdrachtgevers van dit bedrijf. De orderportefeuille is goed gevuld. Het personeelsbestand bestaat uit ca. 8 personen. Ook het bedrijfspand wordt bij de overname te koop aangeboden. De betrokkenheid van de directie kan in onderling overleg na overname bepaald worden.

  Dit bedrijf is aangemeld in: april 12, 2017

  Meer informatie | Aanmelden


  VS25 Vastgoed onderhoudsbedrijf regio Drenthe-Groningen


  Ter overname aangeboden een vastgoed onderhoudsbedrijf met werkzaamheden in de (totaal)onderhoud, renovatie, groot onderhoud en nieuwbouw.

  Dit bedrijf is aangemeld in: april 9, 2017

  Meer informatie | Aanmelden


  Pagina 2 van 7

  Olde Hartman Advies B.V. begeleid enkel overnames in de bouwnijverheid, met reeds meer dan 15 jaar ervaring en 350 overnames zij wij dé overnamespecialist in de bouw.

  Staat een bedrijf er niet bij, of heeft u een vraag, neem gerust contact met ons op.