Dé overnamespecialist in de bouwnijverheid

VERDER ZOEKEN

Verfijn uw zoekopdracht

BEL ME TERUG
  Er zijn 29 resultaten gevonden:

  KG11 GWW-onderneming regio Zwolle-Apeldoorn-Utrecht


  Enthousiaste MBI kandidaat met ruime ervaring in de GWW zoekt een onderneming ter overname. Hierbij gaat de voorkeur uit naar een onderneming met ca. 10 man personeel in de regio Zwolle-Apeldoorn-Utrecht.

  Dit bedrijf is aangemeld in: januari 18, 2011

  Meer informatie | Aanmelden


  KG10 Klein infrabedrijf Midden of Zuidoost Brabant


  Middelgroot GWW-bedrijf zoekt ter versterking van haar activiteiten ter overname een bedrijf in de regio Den Bosch – Eindhoven – Venlo – Nijmgen/Arnhem. De voorkeur gaat uit naar een infrabedrijf actief in de sanering van gas- en water distributieleidingen eventueel aangevuld met allround infra-activiteiten zoals riolering en bestrating. Men zoekt een bedrijf tussen van 5 tot 15 ervaren personeelsleden en een goede reputatie. Indien gewenst kan de ondernemer de overname actief begeleiden.

  Dit bedrijf is aangemeld in: september 2, 2010

  Meer informatie | Aanmelden


  VG08 GWW-bedrijf regio Zuid West-Brabant – Zeeland


  Ter overname aangeboden, een GWW-bedrijf in de regio Zuid West Brabant – Zeeland met een omzet van 2-3 miljoen euro. Het bedrijf heeft veel vaste opdrachtgevers zoals gemeentes, bedrijven en particulieren en is actief in het grond-, straat- en rioleringswerk. Het personeelsbestand bestaat uit 18 personen en het bedrijf heeft een goed gevulde orderportefeuille.

  Dit bedrijf is aangemeld in: maart 24, 2010

  Meer informatie | Aanmelden


  KG09 Infrabedrijf regio Amsterdam


  Ter overname is een GWW-bedrijf op zoek naar een allround infrabedrijf in de regio Amsterdam. De voorkeur gaat uit naar een bedrijf ten zuiden van Amsterdam met een omzet tussen de 1-3 miljoen euro.

  Dit bedrijf is aangemeld in: februari 26, 2010

  Meer informatie | Aanmelden


  KG08 GWW-bedrijf regio Den Bosch – Oss – Nijmegen – Uden


  Een allround GWW-/aannemingsbedrijf zoekt ter versterking van haar activiteiten een GWW-bedrijf in de regio Den Bosch – Oss – Nijmegen – Uden. De voorkeur gaat uit naar een bedrijf met een personeelsbestand tussen de 5 en 15 personen en onder andere actief in het grond-, rioleringswerk en bestratingen. Zowel een overname via de weg der geleidelijkheid als een directe overname is bespreekbaar.

  Dit bedrijf is aangemeld in: januari 21, 2010

  Meer informatie | Aanmelden


  VG07 GWW bedrijf Zuid Holland


  Een in Zuid Holland opererend GWW-bedrijf met een omzet van 1 tot 1,5 miljoen euro en een personeelsbestand van ca. 12 personen. Men levert voornamelijk aan gemeenten, grote opdrachtgevers en aannemers. De directie is bereid de overname enkele jaren actief te begeleiden.

  Dit bedrijf is aangemeld in: januari 19, 2010

  Meer informatie | Aanmelden


  VG01 GWW bedrijf regio Rotterdam


  Een GWW-bedrijf in de regio Rotterdam met een omzet van ca. 2 miljoen euro. Er wordt voornamelijk gewerkt voor overheden en aannemingsbedrijven.

  Dit bedrijf is aangemeld in: december 22, 2009

  Meer informatie | Aanmelden


  VG02 GWW bedrijf Zuid Holland


  Een in Zuid Holland opererend gww bedrijf met een omzet van 1 tot 1,5 miljoen euro en een personeelsbestand van ca. 12 personen. Men levert voornamelijk aan gemeenten, grote opdrachtgevers en aannemers. De directie is bereid de overname enkele jaren actief te begeleiden.

  Dit bedrijf is aangemeld in:

  Meer informatie | Aanmelden


  VG03 GWW bedrijf regio Randstad


  Een in de Randstad gevestigd gwwbedrijf met een omzet van ca. 2 tot 5 miljoen euro en een personeelsbestand van 20 tot 50 personen. Opdrachten zijn voornamelijk afkomstig vanuit gemeentelijke overheden en provincies. De onderneming beschikt over een goed gevulde orderportefeuille.

  Dit bedrijf is aangemeld in:

  Meer informatie | Aanmelden


  VG04 GWW bedrijf Noord Brabant


  Ter overname aangeboden een aannemingsbedrijf op het gebied van grond-, weg en waterbouw in de provincie Noord Brabant. Belangrijke opdrachtgevers zijn diverse gemeenten, overheden en aannemingsbedrijven. De omzet ligt tussen de 1,5 en 2 miljoen euro. De ondernemer wil de overname in onderling overleg actief begeleiden.

  Dit bedrijf is aangemeld in:

  Meer informatie | Aanmelden


  Pagina 2 van 3

  Olde Hartman Advies B.V. begeleid enkel overnames in de bouwnijverheid, met reeds meer dan 15 jaar ervaring en 350 overnames zij wij dé overnamespecialist in de bouw.

  Staat een bedrijf er niet bij, of heeft u een vraag, neem gerust contact met ons op.