Dé overnamespecialist in de bouwnijverheid

VERDER ZOEKEN

Verfijn uw zoekopdracht

BEL ME TERUG
  Er zijn 29 resultaten gevonden:

  VG16 Ingenieursbureau ter overname


  Ter overname aangeboden een goed aangeschreven en gerespecteerd ingenieursbureau gevestigd in de zuidelijke helft van Nederland.  Het bureau is gespecialiseerd in de tunnelbouw en verdiepte wegen en heeft hierdoor een uniek gepatenteerd tunnelbouw concept ontwikkeld. Het bedrijf is niet locatie gebonden en er hoeft geen personeel overgenomen te worden. De huidige eigenaar staat open voor een actieve betrokkenheid na de overname. Zowel de overname door een collega- ingenieursbureau, aannemer of een privépersoon die het via de weg der geleidelijkheid overneemt behoort tot de mogelijkheden.

  Dit bedrijf is aangemeld in: maart 31, 2018

  Meer informatie | Aanmelden


  VG15 GWW bedrijf Midden Nederland


  Ter overname aangeboden, een GWW bedrijf in het midden van Nederland met een omzet van ca. 2 miljoen euro. Het bedrijf is voornamelijk actief in de aanleg en het onderhoud van infrastructuur. Het personeelsbestand bestaat uit 10-12 personen. Dit bedrijf is ook zeer interessant om aan te sluiten bij een groter GWW-bedrijf.

  Dit bedrijf is aangemeld in: september 29, 2017

  Meer informatie | Aanmelden


  KG15 GWW bedrijf regio Zuid Holland


  MBI kandidaat zoekt ter overname een klein tot middelgroot familiebedrijf.  Deze kandidaat heeft zeer uitgebreide ervaring als constructeur, werkvoorbereider, contractmanager en tendermanager in de GWW, maritieme techniek en utiliteitsbouw. Deze persoon zoekt een productie- of uitvoeringsgerichte onderneming in de GWW.

  Dit bedrijf is aangemeld in: maart 30, 2016

  Meer informatie | Aanmelden


  VG14 Infrabedrijf regio Utrecht-Nijmegen-Den Bosch


  Ter overname aangeboden een infrabedrijf met een zeer goed gevulde orderportefeuille en actief in grond, weg en waterbouw, rioleringen en bestratingen. De omzet is ca. 1 miljoen en opdrachtgevers zijn voornamelijk gemeenten, zorginstellingen, scholen, bedrijven en aannemers. Het personeelsbestand bestaat uit ca 10 personen, het bedrijf heeft veel langdurige contracten met diverse gemeenten. De betrokkenheid van de direct is in onderling overleg mogelijk tot meerdere jaren na overname.

  Dit bedrijf is aangemeld in: oktober 28, 2015

  Meer informatie | Aanmelden


  VG12 GWW-bedrijf regio Midden Nederland


  Allround GWW-bedrijf actief op het gebied van grond,- weg- en waterbouw, riolering en bestratingen zoekt via de weg der geleidelijkheid een overnamekandidaat. Dit kan zowel een bedrijf als een ervaren privépersoon zijn. De onderneming is actief voor overheden, gemeenten, wooncorporaties, scholen, zorginstellingen, bedrijven en zeer beperkt voor particulieren. Het werkgebied betreft de regio Midden Nederland. Het personeelsbestand bestaat uit 5 tot 10 personen. De huidige directie wens de overname actief te begeleiden.

  Dit bedrijf is aangemeld in: maart 12, 2014

  Meer informatie | Aanmelden


  KG14 GWW bedrijf Zeeland of Noord Brabant


  Een onderneming actief in de grond-, weg- en waterbouw zoekt ter versterking van haar activiteiten uitbreiding door middel van een overname in de provincie Zeeland of Noord Brabant. De onderneming dient waterbouwkundige activiteiten te ontplooien eventueel in combinatie met infrawerkzaamheden. De voorkeur gaat uit naar een onderneming met maximaal 5 miljoen euro omzet waarbij de ondernemer in onderling overleg via de weg der geleidelijkheid zal uittreden.

  Dit bedrijf is aangemeld in: juli 25, 2012

  Meer informatie | Aanmelden


  KG13 GWW bedrijf regio Groot Rotterdam


  Een van onze relaties is op zoek naar een klein GWW-bedrijf in de regio Groot Rotterdam. De voorkeur gaat uit naar een onderneming met een goede reputatie en veel vaste relaties en een personeelsbestand van ca. 15 personen. Zowel een directe als een overname via de weg der geleidelijkheid behoort tot de mogelijkheden.

  Dit bedrijf is aangemeld in: juni 18, 2012

  Meer informatie | Aanmelden


  VG11 Allround GWW-bedrijf regio Noord-Brabant – Zuid-Holland – Zeeland


  Gerenommeerd allround infrabedrijf is op zoek naar een overnamekandidaat. Het werkgebied is de driehoek Noord-Brabant, Zuid-Holland en Zeeland en het omzetniveau is ca. 7 miljoen euro. Opdrachtgevers zijn grotendeels professioneel, zoals gemeenten, bedrijven en stichtingen waarmee het bedrijf veelal langdurige onderhoudscontracten mee heeft gesloten. Het personeelsbestand bestaat uit ca. 25 personen en de orderportefeuille is redelijk tot goed gevuld. De betrokkenheid van de directie is in onderling overleg na overname bespreekbaar.

  Dit bedrijf is aangemeld in: maart 22, 2012

  Meer informatie | Aanmelden


  VG10 Infrabedrijf regio zuidoost Brabant


  Een gerenommeerd infrabedrijf in de regio zuidoost Brabant zoekt een overnamekandidaat, de werkzaamheden bestaan voornamelijk uit rond-, weg- en waterbouwwerkzaamheden en de onderneming heeft een omzet van circa 5-6 miljoen euro. Opdrachtgevers zijn zowel particulieren als bedrijven en het personeelsbestand bestaat uit circa 40 personen. Indien gewenst kan de huidige directie na de overname nog enkele jaren in afbouwende mate de overname begeleiden.

  Dit bedrijf is aangemeld in: juli 7, 2011

  Meer informatie | Aanmelden


  KG12 Infrabedrijf regio Noord Brabant


  Gerenommeerd infrabedrijf in het zuiden van het land zoekt uitbreiding in de regio Noord Brabant-Limburg. De voorkeur gaat uit naar een bedrijf met een omzet van circa 2-5 miljoen euro en met jong management dat na de overname voor een nader overeen te komen periode, betrokken wil blijven en de overname kan begeleiden. De activiteiten kunnen zowel weg- als waterbouw zijn en men zoekt een bedrijf met vaste relaties en een goede reputatie.

  Dit bedrijf is aangemeld in:

  Meer informatie | Aanmelden


  Pagina 1 van 3

  Olde Hartman Advies B.V. begeleid enkel overnames in de bouwnijverheid, met reeds meer dan 15 jaar ervaring en 350 overnames zij wij dé overnamespecialist in de bouw.

  Staat een bedrijf er niet bij, of heeft u een vraag, neem gerust contact met ons op.