Dé overnamespecialist in de bouwnijverheid

VERDER ZOEKEN

Verfijn uw zoekopdracht

BEL ME TERUG
  Er zijn 35 resultaten gevonden:

  KI19 Installatiebedrijf regio Den Haag


  Loodgietersbedrijf in de provincie Zuid-Holland zoekt ter versterking van haar activiteiten ter overname een installatiebedrijf in de regio Den Haag. De voorkeur gaat uit aar een bedrijf met een omzet van circa 1 miljoen euro en actief in W-installatie voor voornamelijk professionele opdrachtgevers in het renovatie- en onderhoudsegment. De voorkeur gaat uit naar een bedrijf met een personeelsbestand van ca. 10 personen.  

  Dit bedrijf is aangemeld in: december 2, 2011

  Meer informatie | Aanmelden


  KI18 Installatiebedrijf regio Haaglanden-Westland


  Middelgrote bouwonderneming voornamelijk actief op de zakelijke markt en gericht op servicewerkzaamheden zoekt ter versterking van haar activiteiten een allround installatiebedrijf. Het bedrijf dient werkzaam te zijn in de regio Haaglanden en/of Westland. De voorkeur gaat uit naar een organisatie met een omzet van 1 tot 3 miljoen euro in de W- en/of E-installatie. De rol van de dga kan op diverse manieren worden ingevuld, waarbij waarde wordt gehecht aan een goede voortzetting van het bedrijf.

  Dit bedrijf is aangemeld in: november 18, 2011

  Meer informatie | Aanmelden


  K203 Bouw- en installatiebedrijf provincie Zuid-Holland


  Groot allround bouw- en installatiebedrijf is ter versterking van haar activiteiten op zoek naar een bouw- en installatiebedrijf in de provincie Zuid-Holland. Gezocht wordt een onderneming met een omzet tussen de 3 en 10 miljoen euro en met voornamelijk professionele opdrachtgevers. Indien gewenst kan de oud ondernemer bij overname in onderling overleg actief het traject afbouwend begeleiden. Reageer… Uw koopprofiel ook hier…

  Dit bedrijf is aangemeld in: april 12, 2011

  Meer informatie | Aanmelden


  KI17 Installatiebedrijf provincie Gelderland


  Een ervaren MBI-kandidaat zoekt ter overname een E- en/of W-installatiebedrijf in de provincie Gelderland. De voorkeur gaat uit naar een bedrijf met een omzet van circa 1,5 miljoen euro en voornamelijk professionele opdrachtgevers. Indien gewenst kan de oud ondernemer de overname in onderling overleg actief begeleiden en via de weg der geleidelijkheid terugtreden.

  Dit bedrijf is aangemeld in: maart 31, 2010

  Meer informatie | Aanmelden


  VI06 E-installatiebedrijf provincie Gelderland


  Installatiebedrijf gespecialiseerd in E-installatie (installatie, reparatie en onderhoud) in de Achterhoek. Het bedrijf heeft een omzet van circa 1,5 miljoen euro en een goed gevulde orderportefeuille en een personeelsbestand van circa 10 personen. Indien gewenst kan de huidige DGA enkele jaren bij het bedrijf betrokken blijven.

  Dit bedrijf is aangemeld in:

  Meer informatie | Aanmelden


  VI05 W-installatiebedrijf Noord-Holland


  Ter overname aangeboden, een installatiebedrijf voornamelijk gespecialiseerd in c.v.-onderhoud in de provincie Noord-Holland. Het bedrijf heeft een omzet van circa 1,5 miljoen euro en 6 personeelsleden.

  Dit bedrijf is aangemeld in:

  Meer informatie | Aanmelden


  KI16 Bedrijf regio Veenendaal – Arnhem – Nijmegen – Den Bosch


  MBI-kandidaat met ruime ervaring in de installatietak en het aansturen van bedrijven in deze branche zoekt een installatiebedrijf in de regio Veenendaal – Arnhem – Nijmegen – Den Bosch. Er wordt gezocht naar een E-installatiebedrijf met goede groeimogelijkheden (in bijvoorbeeld domotica) en actief in de segmenten; luxe woningbouw en/of utiliteitsbouw en lichte industrie. Eventueel aangevuld met werkzaamheden in het W-segment. De voorkeur gaat uit naar een bedrijf met een personeelsbestand van tussen de 5 tot 20 personen.

  Dit bedrijf is aangemeld in: februari 8, 2010

  Meer informatie | Aanmelden


  KI15 Installatiebedrijf regio Nijkerk – Harderwijk – Zeewolde


  Een ervaren MBI kandidaat zoekt ter overname een allround installatiebedrijf gevestigd in de regio Nijkerk – Harderwijk – Zeewolde. De interesse gaat uit naar een onderneming met een personeelsbestand van 10 tot 20 personen opererend in het W (+ E)-segment. Indien gewenst kan de DGA de overname actief begeleiden en in afbouwende mate betrokken blijven na de overname.

  Dit bedrijf is aangemeld in: februari 2, 2010

  Meer informatie | Aanmelden


  KI01 Installatiebedrijven diverse regio’s


  Een landelijk opererende onderneming zoekt ter uitbreiding van haar activiteiten kleine tot middelgrote instalatiebedrijven in de regio’s Amersfoort, Arnhem – Liemerse en de regio Zwolle.

  Dit bedrijf is aangemeld in: januari 12, 2010

  Meer informatie | Aanmelden


  KI02 Installatiebedrijf gevraagd regio Randstad


  Een landelijk opererende onderneming zoekt ter uitbreiding van haar activiteiten een installatiebedrijf in de regio Randstad. De onderneming dient minimaal 10 tot 15 man personeel te hebben. Aan de ondernemer wordt de mogelijkheid geboden aan te blijven of geleidelijk afscheid te nemen van de onderneming.

  Dit bedrijf is aangemeld in:

  Meer informatie | Aanmelden


  Pagina 2 van 4

  Olde Hartman Advies B.V. begeleid enkel overnames in de bouwnijverheid, met reeds meer dan 15 jaar ervaring en 350 overnames zij wij dé overnamespecialist in de bouw.

  Staat een bedrijf er niet bij, of heeft u een vraag, neem gerust contact met ons op.