Dé overnamespecialist in de bouwnijverheid

VERDER ZOEKEN

Verfijn uw zoekopdracht

BEL ME TERUG
  Er zijn 35 resultaten gevonden:

  KI25 Installatiebedrijf in de Randstad


  Een groot bouwbedrijf zoekt een installatiebedrijf met een omzet tot 5 miljoen in de Randstad. Het installatiebedrijf moet o.a. kennis hebben van de nieuwbouw van woningen en de betrokkenheid van de huidige directie is noodzakelijk voor een goede (kennis en relatie) overdracht van het bedrijf.

  Dit bedrijf is aangemeld in: oktober 6, 2020

  Meer informatie | Aanmelden


  KI24 Middelgroot W- & E-installatiebedrijf gezocht


  Groot allround aannemingsbedrijf is ter versterking van haar activiteiten op zoek naar een installatiebedrijf in zowel W- als E-installaties. De voorkeur gaat uit naar een bedrijf in het midden van het land met ca. 15-20 personeelsleden. Indien gewenst kan de huidige directie betrokken blijven om de overname te begeleiden.

  Dit bedrijf is aangemeld in: september 29, 2017

  Meer informatie | Aanmelden


  KI23 Installatiebedrijf Randstad en/of Midden Nederland


  Een van de grootste bouwbedrijven in Nederland zoekt een installatiebedrijf met veel kennis van de huidige (moderne) installaties bij zowel kantoren als woningen. De vestigingsplaats moet zich bevinden in de Randstad en/of Midden Nederland. Het bedrijf moet een bepaalde omzet hebben met een aantal mensen op kantoor, zodat het autonoom verder kan functioneren. Vanuit het grote bouwbedrijf is voldoende omzet te realiseren op het gebied van installatiewerkzaamheden voor dit installatiebedrijf. Door middel van de overname van het installatiebedrijf wil het bouwbedrijf het kennisniveau van de installatiewerkzaamheden intern beter beheersen en veel minder afhankelijk zijn van derden.

  Dit bedrijf is aangemeld in: juli 17, 2017

  Meer informatie | Aanmelden


  KI22 Installatiebedrijf regio Amsterdam-Utrecht-Amersfoort


  Een groot installatiebedrijf zoekt uitbreiding door middel van overname van een installatiebedrijf in de regio Amsterdam-Utrecht-Amersfoort. Betrokkenheid van de directie kan in onderling overleg na overname bepaald worden.

  Dit bedrijf is aangemeld in: augustus 31, 2016

  Meer informatie | Aanmelden


  KI21 Installatiebedrijf provincie Noord-Holland – Utrecht – Zuid-Holland


  Een ervaren MBI kandidaat met commerciële-, technische- en managementervaring zoekt ter overname een allround installatiebedrijf gevestigd in de provincie Noord-, Zuid-Holland en Utrecht. De interesse gaat uit naar een onderneming met een personeelsbestand van 10 tot 20 personen opererend in het W- en/of E-segment. De voorkeur gaat uit naar een organisatie met een omzet van 1 tot 3 miljoen euro met groeimogelijkheden en actief met voornamelijk professionele opdrachtgevers in de renovatie-, nieuwbouw- en het onderhoudssegment. Om de continuïteit van de onderneming te handhaven wordt, in afbouwende mate, een gedegen actieve overdracht van de oud-eigenaar gevraagd.

  Dit bedrijf is aangemeld in: maart 25, 2015

  Meer informatie | Aanmelden


  VI10 Onderneming in hekwerken, poorten en gerelateerde accessoires


  De onderneming ontwerpt, levert, plaatst maatwerk en standaard poorten en hekwerken voor bedrijven en particulieren. De acquisitie is in verschillende websites ondergebracht. De focus ligt hierbij op sierhekwerken en beperkt op industrieel vlak. Voor het uitbreiden van het industriële segment zijn voldoende mogelijkheden. Kennis omtrent CAD tekenen en ontwerpen is aanwezig. De ondernemer wenst de overdracht actief te begeleiden om de overnamekandidaat waar nodig te ondersteunen en de continuïteit van de bedrijfsvoering te verzekeren. De onderneming is landelijk actief. Er hoeft geen personeel overgenomen te worden. De onderneming is goed te integreren in een bestaande onderneming of voort te zetten door een privépersoon.

  Dit bedrijf is aangemeld in: januari 19, 2015

  Meer informatie | Aanmelden


  KI20 Installatiebedrijf Midden Nederland


  Ervaren technische MBI-kandidaat zoekt ter overname een installatiebedrijf in de regio Gelderland-Utrecht-Flevoland. De voorkeur gaat uit naar een allround bedrijf actief in uitvoering van sanitaire, loodgieters en verwarmingstechnieken met een personeelsbestand van minimaal circa 3 tot maximaal 10 medewerkers. Om de continuïteit van de onderneming te handhaven wordt, in afbouwende mate, een gedegen actieve overdracht van de oud-eigenaar gevraagd. De MBI-kandidaat beschikt over gedegen expertise op het gebied van duurzame technieken als warmtepompen en zonlichtsystemen. Wanneer de bestaande organisatie zich daarvoor leent kunnen deze werkgebieden worden toegevoegd.

  Dit bedrijf is aangemeld in: september 2, 2013

  Meer informatie | Aanmelden


  VI09 Installatiebedrijf provincie Gelderland


  Gerenommeerd installatiebedrijf in de provincie Gelderland is op zoek naar een technisch-commerciële MBI-kandidaat met relevant netwerk in de Gelderse vallei. Na indiensttreding zal deze kandidaat stap voor stap de leiding over gaan nemen, maar hij zal zich in eerste instantie richten op commercie en de ontwikkeling van innovatieve nieuwe diensten. Uiteindelijke doel is de volledige overname van het bedrijf. Het bedrijf is actief in onder andere cv/gas/water/sanitair/daken/goten  en woonhuisventilatie (WTW) en heeft als werkgebied midden Gelderland. Het personeelsbestand bestaat uit ca. 10 personen.

  Dit bedrijf is aangemeld in: maart 21, 2013

  Meer informatie | Aanmelden


  VI08 Installatiebedrijf provincie Zuid-Holland


  Specialistisch installatiebedrijf met voornamelijk werkzaamheden in de W-installatie staat open voor mogelijkheden omtrent overname of samenwerking. Het bedrijf heeft een omzet tussen de  1 – 2 miljoen euro en heeft ca. 10 medewerkers in dienst. Werkzaamheden worden zowel voor particulieren als bedrijven uitgevoerd. Indien gewenst kan de oud ondernemers nog enkele jaren betrokken blijven bij de overname.

  Dit bedrijf is aangemeld in: juni 19, 2012

  Meer informatie | Aanmelden


  VI07 Installatiebedrijf provincie Gelderland


  Gerenommeerd installatiebedrijf in de provincie Gelderland is op zoek naar een overnamekandidaat. Het bedrijf is actief in onder andere verwarming, gas/water/sanitair, elektra en woonhuisventilatie en heeft als werkgebied midden Nederland. Het personeelsbestand bestaat uit ca. 20 personen. De betrokkenheid van de directie is in onderling overleg na overname.

  Dit bedrijf is aangemeld in: mei 3, 2012

  Meer informatie | Aanmelden


  Pagina 1 van 4

  Olde Hartman Advies B.V. begeleid enkel overnames in de bouwnijverheid, met reeds meer dan 15 jaar ervaring en 350 overnames zij wij dé overnamespecialist in de bouw.

  Staat een bedrijf er niet bij, of heeft u een vraag, neem gerust contact met ons op.