Dé overnamespecialist in de bouwnijverheid

VERDER ZOEKEN

Verfijn uw zoekopdracht

BEL ME TERUG
Er zijn 107 resultaten gevonden:

V373  Bouwbedrijf regio Amsterdam – Alkmaar – Hoorn


Het allround bouwbedrijf is actief in utiliteitsbouw-, woningbouw-, verbouw- en onderhoudswerkzaamheden en heeft een omzet van ca. 2 miljoen euro. De omzetverdeling over de diverse segmenten verschilt per jaar. Er wordt gewerkt voor de zakelijke en particuliere markt. Het totale personeelsbestand bestaat uit circa 5 personen. In onderling overleg na de overname is de betrokkenheid van de huidige directie bespreekbaar.

Dit bedrijf is aangemeld in: oktober 31, 2019

Meer informatie | Aanmelden


VS43 Houtskeletbouwbedrijf Oost Nederland


Een bouwbedrijf met een omzet van 3 á 4 miljoen in de houtskeletbouw van woningen zoekt een koper. Het werkgebied is vanaf Doetinchem tot Den Haag en de opdrachtgevers zijn voornamelijk particulieren. Er is een goed gevulde orderportefeuille aanwezig en de ondernemer wil de overname in onderling overleg goed begeleiden. De vestigingslocatie is in Oost Nederland.  

Dit bedrijf is aangemeld in: oktober 7, 2019

Meer informatie | Aanmelden


V370 Bouwbedrijf regio Amsterdam – ’t Gooi


Het bouwbedrijf is actief in nieuwbouw-, verbouw-, onderhoud- en restauratiewerkzaamheden en heeft een omzet van ca. 2,5 miljoen euro. Het werkgebied is de regio Amsterdam – ’t Gooi. De orderportefeuille is goed gevuld met opdrachten voor voornamelijk bedrijven en particulieren. Het personeel is zeer vakkundig en gemotiveerd en bestaat uit ca. 10 personen. In overleg is de directie bereid om na de overname betrokken te blijven. De huidige locatie kan worden gehuurd of compleet buiten de overname blijven waardoor het samenvoegen in een bestaande organisatie en haar locatie tot de mogelijkheden behoord

Dit bedrijf is aangemeld in: september 27, 2019

Meer informatie | Aanmelden


VS41 Vastgoedonderhoudsbedrijf regio Midden Brabant


In de regio Midden Brabant is een vastgoedonderhoudsbedrijf te koop met een omzet van 2,5 miljoen en met circa 20 tot 25 personeelsleden. Het bedrijf werkt veel voor de professionele markt. Betrokkenheid van de directie is in onderling overleg na de overname bespreekbaar.

Dit bedrijf is aangemeld in: september 17, 2019

Meer informatie | Aanmelden


VS40 Schildersbedrijf regio Midden Brabant


In de regio Den Bosch-Tilburg is een schildersbedrijf te koop met een omzet van circa 0,6 miljoen euro en 5 vaste schilders. Het bedrijf werkt voor een woningbouwvereniging, VVE-beheerders, gemeenten, scholen en particulieren. Indien gewenst kan de oud ondernemer in onderling overleg na de overname betrokken blijven in de organisatie.

Dit bedrijf is aangemeld in:

Meer informatie | Aanmelden


V367 Bouwbedrijf regio Zwolle-Emmeloord-Heerenveen-Hoogeveen


Dit allround bouwbedrijf is actief in utiliteit-, woningbouw-, verbouw- en onderhoudswerkzaamheden en heeft een omzet van ca. 3 miljoen euro. De omzetverdeling over de segmenten verschilt per jaar. Daarnaast wordt er op een repeterende basis gewerkt voor een verzekeringsmaatschappij, jaarlijks ongeveer 25% van de omzet. Het totale personeel is zeer vakkundig en gemotiveerd en bestaat uit ca. 10 personen. In onderling overleg na de overname is de betrokkenheid van de huidige directie bespreekbaar.

Dit bedrijf is aangemeld in: juli 1, 2019

Meer informatie | Aanmelden


VS39 Bedrijfsleider schildersbedrijf Noord-Oost Nederland


Voor een modern schildersbedrijf, dat voornamelijk werkzaam is voor woningcorporaties en bedrijven, in de regio Noord-Oost Nederland zoeken wij een ervaren bedrijfsleider. In deze rol bent u de drijvende kracht en financieel verantwoordelijk voor het bedrijg, een natuurlijk leider. Men zoekt een persoon die een relevant netwerk heeft, jarenlange vergelijkbare ervaring en het als een grote uitdaging ziet om processen te verbeteren in een schildersbedrijf. Interesse? Reageert u dan per e-mail naar info@bouwbedrijvenbeurs.nl inclusief uw CV.

Dit bedrijf is aangemeld in: mei 27, 2019

Meer informatie | Aanmelden


V362 Onderhoudsbedrijf regio Rotterdam


Het betreft een aannemings- onderhoudsbedrijf dat vrijwel enkel actief is op het gebied van renovatie en (groot)onderhoud bij vaste professionele opdrachtgevers met een omzet van ca. 4 miljoen euro.  Opdrachtgevers zijn o.a. gemeenten, woningbouwvereniging, scholen, stichtingen, (zorg)instellingen, beleggers, industrie en bedrijven.  Het bedrijf heeft een uitstekende reputatie en een goed gevulde orderportefeuille. Het personeelsbestand bestaat uit ca. 10 personen en de organisatie is flexibel met korte lijnen. De betrokkenheid van de directie is in onderling overleg na overname bespreekbaar.

Dit bedrijf is aangemeld in: mei 6, 2019

Meer informatie | Aanmelden


V366 Onderhoudsbedrijf regio Noordoost Nederland


Onderhoudsbedrijf met een omzet van circa 3 miljoen euro zoekt een bedrijfsleider die de dagelijkse verantwoordelijkheid overneemt en sturing kan geven aan de onderneming. Op termijn kan de mogelijkheid worden onderzocht voor medeaandeelhouderschap, indien wederzijdse klik en draagvlak hiervoor aanwezig is. De onderneming is voornamelijk actief voor professionele opdrachtgevers, waaronder zakelijke organisaties, VvE’s en woningcorporaties. De onderneming heeft veel vaste relaties en een goede reputatie.

Dit bedrijf is aangemeld in: april 29, 2019

Meer informatie | Aanmelden


V363 Aannemingsbedrijf regio Zuidoost Gelderland


Bouwbedrijf met een omzet van ca 2 miljoen en actief in de regio Noordoost Brabant en Zuidoost Gelderland is op zoek naar een overnamekandidaat. Het bedrijf is vooral actief in onderhoud- en renovatiewerkzaamheden en werkt voor gemeente, zorginstellingen, projectontwikkelaars, bedrijven en particulieren. Het personeelsbestand bestaat uit 5-7 personen en het bedrijf heeft een zeer goede reputatie met veel vaste relaties. De betrokkenheid van de directie na overname is in onderling overleg bespreekbaar.

Dit bedrijf is aangemeld in: april 23, 2019

Meer informatie | Aanmelden


Pagina 1 van 11

Olde Hartman Advies B.V. begeleid enkel overnames in de bouwnijverheid, met reeds meer dan 15 jaar ervaring en 350 overnames zij wij dé overnamespecialist in de bouw.

Staat een bedrijf er niet bij, of heeft u een vraag, neem gerust contact met ons op.