Dé overnamespecialist in de bouwnijverheid

VERDER ZOEKEN

Verfijn uw zoekopdracht

BEL ME TERUG
Er zijn 70 resultaten gevonden:

K234 Bouwbedrijf met zelfstandige vestiging regio West Brabant


Een van de grootste bouwbedrijven zoekt een zelfstandige vestiging in de regio West Brabant. De omzet moet meer dan 15 miljoen euro bedragen en wenselijk is dat de huidige directie nog voor een langere periode betrokken wil blijven en de overname kan begeleiden. Het bedrijf moet een goede naam en integriteit als basis hebben voor de bedrijfsvoering.

Dit bedrijf is aangemeld in: september 20, 2017

Meer informatie | Aanmelden


K233 Bouwbedrijf regio Drechtsteden-Alblasserwaard 


Een landelijk opererend middelgroot bouwbedrijf zoekt ter versterking van de activiteiten een bouw- of aannemingsbedrijf in de regio Drechtsteden-Alblasserwaard.  De voorkeur gaat uit naar een onderneming met een personeelsbestand van circa 5 tot 15 personen. Indien gewenst kan de oud ondernemer na de overname in afbouwende mate betrokken blijven.

Dit bedrijf is aangemeld in: september 18, 2017

Meer informatie | Aanmelden


V338 Bouwbedrijf Den Haag-Gouda


Bedrijf actief in het nieuwbouw-, onderhoud- en verbouwsegment met een omzet van ca. 1 miljoen euro zoekt een overname kandidaat. Dit kan zowel een bedrijf of privé persoon zijn. Het werkgebied is de regio Den Haag-Gouda. De opdrachtgevers bestaan voornamelijk uit bedrijven en particulieren. Het bedrijf heeft ca. 5 personeelsleden en een redelijk gevulde orderportefeuille. Betrokkenheid van de directie is in onderling overleg na overname te bespreken.

Dit bedrijf is aangemeld in: augustus 21, 2017

Meer informatie | Aanmelden


V336 Bouwbedrijf regio Zuid Holland


Ter overname aangeboden een bouwbedrijf voornamelijk actief in het renovatie- en onderhoudssegment in de regio Zuid Holland. De onderneming maakt een omzet van circa 3 miljoen euro en werkt voor voornamelijk professionele opdrachtgevers, zoals woningbouwverenigingen, beleggers, scholengemeenschap. Het bedrijf heeft veel vaste relaties en een goede reputatie.

Dit bedrijf is aangemeld in: augustus 20, 2017

Meer informatie | Aanmelden


KI23 Installatiebedrijf Randstad en/of Midden Nederland


Een van de grootste bouwbedrijven in Nederland zoekt een installatiebedrijf met veel kennis van de huidige (moderne) installaties bij zowel kantoren als woningen. De vestigingsplaats moet zich bevinden in de Randstad en/of Midden Nederland. Het bedrijf moet een bepaalde omzet hebben met een aantal mensen op kantoor, zodat het autonoom verder kan functioneren. Vanuit het grote bouwbedrijf is voldoende omzet te realiseren op het gebied van installatiewerkzaamheden voor dit installatiebedrijf. Door middel van de overname van het installatiebedrijf wil het bouwbedrijf het kennisniveau van de installatiewerkzaamheden intern beter beheersen en veel minder afhankelijk zijn van derden.

Dit bedrijf is aangemeld in: juli 17, 2017

Meer informatie | Aanmelden


V330 Bouwbedrijf regio Randstad


Bouwbedrijf actief in voornamelijk nieuwbouw-, onderhoud- en verbouwwerkzaamheden is op zoek naar een overnamekandidaat. De omzet bedraagt ca. 6 tot 7 miljoen euro. De opdrachtgevers zijn onder anderen eigen projectontwikkeling, gemeente, scholengemeenschap, zorginstellingen, beleggers, bedrijven en particulieren. Het gebruikte bedrijfspand is zowel te huur als te koop en het personeelsbestand bestaat uit ca. 20 personen. De orderportefeuille van dit bedrijf is zeer goed gevuld voor ca. 12 maanden. De betrokkenheid van de directie is in onderling overleg na overname bespreekbaar.

Dit bedrijf is aangemeld in: juni 14, 2017

Meer informatie | Aanmelden


V329 Bouw- en aannemingsbedrijf regio Groot Rotterdam


Bouwbedrijf hoofdzakelijk actief in het verbouw- en onderhoudssegment in de regio Randstad Zuid met de nadruk op groot Rotterdam, ter overname aangeboden. Er wordt voornamelijk gewerkt voor vaste professionele relaties. Het totale personeelsbestand bestaat uit circa 10 personen.  Er is een zeer goed gevulde orderportefeuille voorhanden en de huidige directie is bereid de overdracht actief in afbouwende mate te begeleiden.

Dit bedrijf is aangemeld in: mei 10, 2017

Meer informatie | Aanmelden


VS24 Vastgoed onderhoudsbedrijf


Met een omzet van tussen de 1 en 2 miljoen euro en actief in het onderhoud-, renovatie-, restauratie- en nieuwbouwsegement.

Dit bedrijf is aangemeld in: maart 4, 2017

Meer informatie | Aanmelden


KS25 Dakdekkersbedrijf zonder personeel


Een bouwbedrijf zoekt uitbreiding door middel van overname van een dakdekkersbedrijf zonder personeel om nieuw leven in te blazen oftewel de activiteiten weer actief op te starten. De betrokkenheid van de oud eigenaar is niet noodzakelijk.

Dit bedrijf is aangemeld in: februari 22, 2017

Meer informatie | Aanmelden


V328 Bouwbedrijf regio Rotterdam-Drechtsteden 


Het betreft een bouwbedrijf hoofdzakelijk actief in het verbouw- en onderhoudssegment in de regio Randstad Zuid met de nadruk op groot Rotterdam en de Drechtsteden. Er wordt gewerkt voor veel vaste relaties, waaronder; scholen, instellingen, bedrijven en particulieren. Het totale personeelsbestand bestaat uit circa 10 personen.  Er is een goed gevulde orderportefeuille voorhanden en de huidige directie is bereid de overdracht actief te begeleiden of in deeltijd langer mee te werken.

Dit bedrijf is aangemeld in:

Meer informatie | Aanmelden


Pagina 1 van 7

Olde Hartman Advies B.V. begeleid enkel overnames in de bouwnijverheid, met reeds meer dan 15 jaar ervaring en 350 overnames zij wij dé overnamespecialist in de bouw.

Staat een bedrijf er niet bij, of heeft u een vraag, neem gerust contact met ons op.