Dé overnamespecialist in de bouwnijverheid

VERDER ZOEKEN

Verfijn uw zoekopdracht

BEL ME TERUG
Er zijn 78 resultaten gevonden:

V341 Bouwbedrijf regio Amsterdam-Amstelveen-Hoofddorp-Haarlem


Het betreft een bouwbedrijf met een omzet van ca. 800 duizend euro. De werkzaamheden bestaan voornamelijk uit verbouw, onderhoud en renovatie bij een zorginstelling, overheid, VvE, bedrijven en particulieren (ca. 30% van het totaal). Het aantal personeelsleden is ca. 5 inclusief de directie. Het is een bedrijf met een goede reputatie, veel vaste relaties en een redelijk gevulde orderportefeuille.

Dit bedrijf is aangemeld in: september 20, 2017

Meer informatie | Aanmelden


V337 Bouwbedrijf regio Noord Holland


Een allround bouwbedrijf actief in voornamelijk het onderhoud-, verbouw- en nieuwbouwsegment met als opdrachtgevers bedrijven en particulieren. Het bedrijf heeft een personeelsbestand met minder dan 5 personen. Het werkgebied is de omgeving Alkmaar – Den Helder – Hoorn met de nadruk op de regio West Friesland. Indien gewenst kan de huidige ondernemer na de overname in afbouwende mate betrokken blijven.

Dit bedrijf is aangemeld in: augustus 21, 2017

Meer informatie | Aanmelden


KI23 Installatiebedrijf Randstad en/of Midden Nederland


Een van de grootste bouwbedrijven in Nederland zoekt een installatiebedrijf met veel kennis van de huidige (moderne) installaties bij zowel kantoren als woningen. De vestigingsplaats moet zich bevinden in de Randstad en/of Midden Nederland. Het bedrijf moet een bepaalde omzet hebben met een aantal mensen op kantoor, zodat het autonoom verder kan functioneren. Vanuit het grote bouwbedrijf is voldoende omzet te realiseren op het gebied van installatiewerkzaamheden voor dit installatiebedrijf. Door middel van de overname van het installatiebedrijf wil het bouwbedrijf het kennisniveau van de installatiewerkzaamheden intern beter beheersen en veel minder afhankelijk zijn van derden.

Dit bedrijf is aangemeld in: juli 17, 2017

Meer informatie | Aanmelden


V330 Bouwbedrijf regio Randstad


Bouwbedrijf actief in voornamelijk nieuwbouw-, onderhoud- en verbouwwerkzaamheden is op zoek naar een overnamekandidaat. De omzet bedraagt ca. 6 tot 7 miljoen euro. De opdrachtgevers zijn onder anderen eigen projectontwikkeling, gemeente, scholengemeenschap, zorginstellingen, beleggers, bedrijven en particulieren. Het gebruikte bedrijfspand is zowel te huur als te koop en het personeelsbestand bestaat uit ca. 20 personen. De orderportefeuille van dit bedrijf is zeer goed gevuld voor ca. 12 maanden. De betrokkenheid van de directie is in onderling overleg na overname bespreekbaar.

Dit bedrijf is aangemeld in: juni 14, 2017

Meer informatie | Aanmelden


VS26 Onderhoudsbedrijf/Schilder regio Amsterdam


De ondernemer van een onderhouds- en schildersbedrijf uit de regio van Amsterdam draagt het bedrijf graag over aan een andere partij. De omzet ligt rond de 1,5 miljoen euro en het bedrijf is actief in onderhoud, verbouw, renovatie en restauratie. Diverse gemeente instellingen, scholen, VvE’s, beleggers, zorginstellingen en bedrijven zijn opdrachtgevers van dit bedrijf. De orderportefeuille is goed gevuld. Het personeelsbestand bestaat uit ca. 8 personen. Ook het bedrijfspand wordt bij de overname te koop aangeboden. De betrokkenheid van de directie kan in onderling overleg na overname bepaald worden.

Dit bedrijf is aangemeld in: april 12, 2017

Meer informatie | Aanmelden


KS26 Gevelbedrijf in de Randstad


Ondernemer van een onderhoudsbedrijf met een omzet van ca. 4 miljoen euro, zoekt ter versterking van haar activiteiten een gevelbedrijf in de Randstad. Met de gewenste activiteiten in gevelreiniging en -onderhoud. Bij voorkeur een bedrijf met een personeelsbestand van ca. 10 personen. Indien gewenst kan de oud ondernemer in onderling overleg betrokken blijven.

Dit bedrijf is aangemeld in: maart 15, 2017

Meer informatie | Aanmelden


KS25 Dakdekkersbedrijf zonder personeel


Een bouwbedrijf zoekt uitbreiding door middel van overname van een dakdekkersbedrijf zonder personeel om nieuw leven in te blazen oftewel de activiteiten weer actief op te starten. De betrokkenheid van de oud eigenaar is niet noodzakelijk.

Dit bedrijf is aangemeld in: februari 22, 2017

Meer informatie | Aanmelden


V327 Bouwbedrijf regio Amsterdam


In de regio groot Amsterdam zoekt een innoverend en sterk groeiend bouwbedrijf/aannemingsbedrijf een geschikte overnamekandidaat. De omzet is ca. 6 miljoen euro voornamelijk gerealiseerd bij professionele opdrachtgevers zoals beleggers en vastgoedbedrijven op het gebied van het onderhouden, verbouwen en renoveren van panden. Circa 40% betreft omzet vanuit het hogere segment particulieren. De werkzaamheden bestaan daarnaast uit funderingsherstel en constructie werkzaamheden, gekenmerkt met een hoog afwerkingsniveau. Dit bedrijf is geïnteresseerd in een sterke partner in de vorm van een overnamekandidaat waarbij de huidige eigenaar in onderling overleg betrokken kan blijven ten behoeve van een gedegen bedrijfsoverdracht.

Dit bedrijf is aangemeld in: februari 1, 2017

Meer informatie | Aanmelden


K232 Bouw- of onderhoudsbedrijf Midden Nederland


Centraal in het land gelegen middelgroot bouwbedrijf zoekt ter versterking van haar activiteiten ter overname een bouw- of onderhoudsbedrijf met een omzet van circa 2 tot 5 miljoen euro op jaarbasis. Het gewenste vestigings- en werkgebied dient te liggen binnen de cirkel Utrecht /’t Gooi – Arnhem – Apeldoorn – Harderwijk. Indien gewenst kan de ondernemer na de overname een actieve rol blijven spelen binnen het bedrijf.

Dit bedrijf is aangemeld in: oktober 27, 2016

Meer informatie | Aanmelden


V319 Aannemingsbedrijf Amsterdam-Leiden-Alkmaar


Het betreft een allround bouwbedrijf actief in het nieuwbouw-, verbouw- en onderhoudssegment met een omzet van ca. 5-8 miljoen euro. De nadruk ligt momenteel op het onderhoud en verbouwsegment. De orderportefeuille is redelijk gevuld. Het personeelsbestand bestaat uit ca. 25 personen. De opdrachtgevers zijn onder anderen woningbouwvereniging, gemeente, scholengemeenschap en diverse zorginstellingen. Het gebruikte bedrijfspand is zowel te koop als te huur. Indien gewenst kan de directie enkele jaren betrokken blijven na overname.

Dit bedrijf is aangemeld in: oktober 12, 2016

Meer informatie | Aanmelden


Pagina 1 van 8

Olde Hartman Advies B.V. begeleid enkel overnames in de bouwnijverheid, met reeds meer dan 15 jaar ervaring en 350 overnames zij wij dé overnamespecialist in de bouw.

Staat een bedrijf er niet bij, of heeft u een vraag, neem gerust contact met ons op.