Dé overnamespecialist in de bouwnijverheid

VERDER ZOEKEN

Verfijn uw zoekopdracht

BEL ME TERUG
Er zijn 68 resultaten gevonden:

K234 Bouwbedrijf met zelfstandige vestiging regio West Brabant


Een van de grootste bouwbedrijven zoekt een zelfstandige vestiging in de regio West Brabant. De omzet moet meer dan 15 miljoen euro bedragen en wenselijk is dat de huidige directie nog voor een langere periode betrokken wil blijven en de overname kan begeleiden. Het bedrijf moet een goede naam en integriteit als basis hebben voor de bedrijfsvoering.

Dit bedrijf is aangemeld in: september 20, 2017

Meer informatie | Aanmelden


V330 Bouwbedrijf regio Randstad


Bouwbedrijf actief in voornamelijk nieuwbouw-, onderhoud- en verbouwwerkzaamheden is op zoek naar een overnamekandidaat. De omzet bedraagt ca. 6 tot 7 miljoen euro. De opdrachtgevers zijn onder anderen eigen projectontwikkeling, gemeente, scholengemeenschap, zorginstellingen, beleggers, bedrijven en particulieren. Het gebruikte bedrijfspand is zowel te huur als te koop en het personeelsbestand bestaat uit ca. 20 personen. De orderportefeuille van dit bedrijf is zeer goed gevuld voor ca. 12 maanden. De betrokkenheid van de directie is in onderling overleg na overname bespreekbaar.

Dit bedrijf is aangemeld in: juni 14, 2017

Meer informatie | Aanmelden


KS26 Gevelbedrijf in de Randstad


Ondernemer van een onderhoudsbedrijf met een omzet van ca. 4 miljoen euro, zoekt ter versterking van haar activiteiten een gevelbedrijf in de Randstad. Met de gewenste activiteiten in gevelreiniging en -onderhoud. Bij voorkeur een bedrijf met een personeelsbestand van ca. 10 personen. Indien gewenst kan de oud ondernemer in onderling overleg betrokken blijven.

Dit bedrijf is aangemeld in: maart 15, 2017

Meer informatie | Aanmelden


V327 Bouwbedrijf regio Amsterdam


In de regio groot Amsterdam zoekt een innoverend en sterk groeiend bouwbedrijf/aannemingsbedrijf een geschikte overnamekandidaat. De omzet is ca. 6 miljoen euro voornamelijk gerealiseerd bij professionele opdrachtgevers zoals beleggers en vastgoedbedrijven op het gebied van het onderhouden, verbouwen en renoveren van panden. Circa 40% betreft omzet vanuit het hogere segment particulieren. De werkzaamheden bestaan daarnaast uit funderingsherstel en constructie werkzaamheden, gekenmerkt met een hoog afwerkingsniveau. Dit bedrijf is geïnteresseerd in een sterke partner in de vorm van een overnamekandidaat waarbij de huidige eigenaar in onderling overleg betrokken kan blijven ten behoeve van een gedegen bedrijfsoverdracht.

Dit bedrijf is aangemeld in: februari 1, 2017

Meer informatie | Aanmelden


V325 Aannemingsbedrijf Antwerpen-Gent (industrie- en kantorenbouw)


Bouwbedrijf in algemene aannemingen gespecialiseerd in de industrie- en kantorenbouw in de regio Antwerpen-Gent, zowel nieuwbouw als renovaties, zoekt een overnamekandidaat. De omzet bedraagt ongeveer 3 miljoen euro en wordt gerealiseerd met 20 personeelsleden. De sterkste troeven van het bedrijf zijn: >60% van de jaarlijkse omzet wordt gerealiseerd door terugkerende klanten, de zeer sterke financiële resultaten, de (inter)nationale reputatie van de klantenportefeuille en het uitgebouwd projectmanagement. Het gebruikte bedrijfspand kan gehuurd worden. Er wordt gezorgd voor een professionele overdracht.

Dit bedrijf is aangemeld in: januari 25, 2017

Meer informatie | Aanmelden


K232 Bouw- of onderhoudsbedrijf Midden Nederland


Centraal in het land gelegen middelgroot bouwbedrijf zoekt ter versterking van haar activiteiten ter overname een bouw- of onderhoudsbedrijf met een omzet van circa 2 tot 5 miljoen euro op jaarbasis. Het gewenste vestigings- en werkgebied dient te liggen binnen de cirkel Utrecht /’t Gooi – Arnhem – Apeldoorn – Harderwijk. Indien gewenst kan de ondernemer na de overname een actieve rol blijven spelen binnen het bedrijf.

Dit bedrijf is aangemeld in: oktober 27, 2016

Meer informatie | Aanmelden


V319 Aannemingsbedrijf Amsterdam-Leiden-Alkmaar


Het betreft een allround bouwbedrijf actief in het nieuwbouw-, verbouw- en onderhoudssegment met een omzet van ca. 5-8 miljoen euro. De nadruk ligt momenteel op het onderhoud en verbouwsegment. De orderportefeuille is redelijk gevuld. Het personeelsbestand bestaat uit ca. 25 personen. De opdrachtgevers zijn onder anderen woningbouwvereniging, gemeente, scholengemeenschap en diverse zorginstellingen. Het gebruikte bedrijfspand is zowel te koop als te huur. Indien gewenst kan de directie enkele jaren betrokken blijven na overname.

Dit bedrijf is aangemeld in: oktober 12, 2016

Meer informatie | Aanmelden


V318 Bouwbedrijf regio Zuid West Nederland


Een gerenommeerd bouwbedrijf in de regio Zuid West Nederland is op zoek naar een overnamekandidaat. De opdrachten zitten voornamelijk in de segmenten; woningbouw, appartementen, utiliteitsbouw en onderhoud/service/renovatie. Het bedrijf heeft zeer grote en mooie vaste opdrachtgevers waaronder gemeenten, scholengemeenschappen en woningbouwverenigingen. Het personeelsbestand bestaat uit ca. 45 personen. Het betreft een organisatie met een zeer goede reputatie. De betrokkenheid van de direct is in onderling overleg na overname bespreekbaar.

Dit bedrijf is aangemeld in: september 21, 2016

Meer informatie | Aanmelden


KI22 Installatiebedrijf regio Amsterdam-Utrecht-Amersfoort


Een groot installatiebedrijf zoekt uitbreiding door middel van overname van een installatiebedrijf in de regio Amsterdam-Utrecht-Amersfoort. Betrokkenheid van de directie kan in onderling overleg na overname bepaald worden.

Dit bedrijf is aangemeld in: augustus 31, 2016

Meer informatie | Aanmelden


V313 Onderhoudsbedrijf regio Zuid-Holland


Een bedrijf in de sector ‘totaal onderhoud’ actief in het renovatie-, verbouw- en onderhoudssegment zoekt een overnamekandidaat. De omzet is tussen de 5-10 miljoen euro, waarvan ca. 70% onderhoudswerkzaamheden zijn. Opdrachtgevers zijn grotendeels professioneel, zoals woningbouwvereniging, gemeente, scholengemeenschap, belleggers-ontwikkelaars, verzekeringsmaatschappijen en bedrijven. Het personeelsbestand bestaat uit ca. 40 personen. Het bedrijf heeft vaste relaties en een goede reputatie.

Dit bedrijf is aangemeld in: mei 31, 2016

Meer informatie | Aanmelden


Pagina 1 van 7

Olde Hartman Advies B.V. begeleid enkel overnames in de bouwnijverheid, met reeds meer dan 15 jaar ervaring en 350 overnames zij wij dé overnamespecialist in de bouw.

Staat een bedrijf er niet bij, of heeft u een vraag, neem gerust contact met ons op.