Dé overnamespecialist in de bouwnijverheid

VERDER ZOEKEN

Verfijn uw zoekopdracht

BEL ME TERUG
Er zijn 50 resultaten gevonden:

VS28 Schildersbedrijf regio Veluwe


Ter overname aangeboden, een schildersbedrijf regio Veluwe met een omzetniveau tot 500.000 euro met circa 3 medewerkers inclusief 2 firmanten. Het werkgebied is de driehoek Apeldoorn-Zwolle-Amersfoort. Het bedrijf heeft veel vaste en langdurige relaties en een goede reputatie. De opdrachtgevers zijn hoofdzakelijk particulieren, VvE’s, instellingen, scholen en bedrijven. Er lopen diverse onderhoudscontracten. De bedrijfslocatie kan in de overname betrokken worden, maar kan tevens buiten de transactie blijven. De betrokkenheid van de directie is in onderling overleg na overname bespreekbaar.

Dit bedrijf is aangemeld in: september 20, 2017

Meer informatie | Aanmelden


VS27 Schildersbedrijf Zuid Friesland


Ter overname aangeboden, een schildersbedrijf exclusief de winkel met een omzet van ca. 400.000 euro. Het bedrijf is actief in het onderhoud- en verbouwsegment en werkt daarnaast ook in opdracht waarbij zij veel vaste en langdurige relaties en een goede reputatie hebben. Het bedrijf heeft veel onderhoudscontracten in beheer. De opdrachtgevers zijn VvE’s, zorginstellingen, bedrijven, aannemers en particulieren. Het personeelsbestand bestaat uit ca. 8 personen. De betrokkenheid van de direct is in onderling overleg na overname bespreekbaar.

Dit bedrijf is aangemeld in: juni 21, 2017

Meer informatie | Aanmelden


VS26 Onderhoudsbedrijf/Schilder regio Amsterdam


De ondernemer van een onderhouds- en schildersbedrijf uit de regio van Amsterdam draagt het bedrijf graag over aan een andere partij. De omzet ligt rond de 1,5 miljoen euro en het bedrijf is actief in onderhoud, verbouw, renovatie en restauratie. Diverse gemeente instellingen, scholen, VvE’s, beleggers, zorginstellingen en bedrijven zijn opdrachtgevers van dit bedrijf. De orderportefeuille is goed gevuld. Het personeelsbestand bestaat uit ca. 8 personen. Ook het bedrijfspand wordt bij de overname te koop aangeboden. De betrokkenheid van de directie kan in onderling overleg na overname bepaald worden.

Dit bedrijf is aangemeld in: april 12, 2017

Meer informatie | Aanmelden


VS25 Vastgoed onderhoudsbedrijf regio Drenthe-Groningen


Ter overname aangeboden een vastgoed onderhoudsbedrijf met werkzaamheden in de (totaal)onderhoud, renovatie, groot onderhoud en nieuwbouw.

Dit bedrijf is aangemeld in: april 9, 2017

Meer informatie | Aanmelden


KS26 Gevelbedrijf in de Randstad


Ondernemer van een onderhoudsbedrijf met een omzet van ca. 4 miljoen euro, zoekt ter versterking van haar activiteiten een gevelbedrijf in de Randstad. Met de gewenste activiteiten in gevelreiniging en -onderhoud. Bij voorkeur een bedrijf met een personeelsbestand van ca. 10 personen. Indien gewenst kan de oud ondernemer in onderling overleg betrokken blijven.

Dit bedrijf is aangemeld in: maart 15, 2017

Meer informatie | Aanmelden


VS24 Vastgoed onderhoudsbedrijf


Met een omzet van tussen de 1 en 2 miljoen euro en actief in het onderhoud-, renovatie-, restauratie- en nieuwbouwsegement.

Dit bedrijf is aangemeld in: maart 4, 2017

Meer informatie | Aanmelden


KS25 Dakdekkersbedrijf zonder personeel


Een bouwbedrijf zoekt uitbreiding door middel van overname van een dakdekkersbedrijf zonder personeel om nieuw leven in te blazen oftewel de activiteiten weer actief op te starten. De betrokkenheid van de oud eigenaar is niet noodzakelijk.

Dit bedrijf is aangemeld in: februari 22, 2017

Meer informatie | Aanmelden


VS23 Schildersbedrijf met winkel op de Veluwe


In verband met naderende pensioenleeftijd zoekt een schildersbedrijf met winkel een geschikte overnamekandidaat. Het schildersbedrijf heeft voornamelijk particuliere klanten. Tenminste 50% van de klanten zijn vaste relaties. De omzet wordt voornamelijk gerealiseerd in de provincies fGelderland en Overijssel. De omzet van het schildersbedrijf is 325.000 euro en de van de winkel 195.000 euro. Indien gewenst is gedeeltelijk verkoop van het schildersbedrijf of de winkel bespreekbaar.

Dit bedrijf is aangemeld in: november 9, 2016

Meer informatie | Aanmelden


VS22 Schilder-/onderhoudsbedrijf Den Haag-Zoetermeer-Delft


Een schilder- en onderhoudsbedrijf met een zeer goede reputatie en vaste relaties is op zoek naar overnamekandidaat. Het bedrijf heeft 5 tot 10 personeelsleden en een omzet ca. 1 miljoen euro. De segmenten waarin het bedrijf acties is zijn onderhoud, verbouw en renovatie en opdrachtgevers zijn zowel bedrijven als particulieren. Deze onderneming heeft een constant gevulde orderportefeuille. Betrokkenheid van de directie is in onderling overleg na overname te bepalen.

Dit bedrijf is aangemeld in: juni 1, 2016

Meer informatie | Aanmelden


VS21 Vastgoed onderhoudsbedrijf Zuid West Nederland


Met een werkgebied van de regio Zuid West Nederland en een omzet van ca. 3 á 4 miljoen euro zoekt dit bedrijf een geschikte overnamekandidaat. De werkzaamheden bestaan voornamelijk uit onderhoud-, renovatie en nieuwbouw in de woning en utiliteitsbouw. Opdrachtgevers zijn voor 95% professioneel als woningbouwverenigingen, ziekenhuizen/zorgcentra en (bouw)bedrijven. Het personeelsbestand bestaat uit ca 40 personen. Het is een goed geautomatiseerd bedrijf met veel vaste en langdurige relaties. Betrokkenheid van de directie kan in onderling overleg na overname bepaald worden.

Dit bedrijf is aangemeld in: januari 30, 2016

Meer informatie | Aanmelden


Pagina 1 van 5

Olde Hartman Advies B.V. begeleid enkel overnames in de bouwnijverheid, met reeds meer dan 15 jaar ervaring en 350 overnames zij wij dé overnamespecialist in de bouw.

Staat een bedrijf er niet bij, of heeft u een vraag, neem gerust contact met ons op.