Dé overnamespecialist in de bouwnijverheid

VERDER ZOEKEN

Verfijn uw zoekopdracht

BEL ME TERUG
Er zijn 27 resultaten gevonden:

kG15 GWW bedrijf regio Zuid Holland


MBI kandidaat zoekt ter overname een klein tot middelgroot familiebedrijf.  Deze kandidaat heeft zeer uitgebreide ervaring als constructeur, werkvoorbereider, contractmanager en tendermanager in de GWW, maritieme techniek en utiliteitsbouw. Deze persoon zoekt een productie- of uitvoeringsgerichte onderneming in de GWW.

Dit bedrijf is aangemeld in: maart 30, 2016

Meer informatie | Aanmelden


VG14 Infrabedrijf regio Utrecht-Nijmegen-Den Bosch


Ter overname aangeboden een infrabedrijf met een zeer goed gevulde orderportefeuille en actief in grond, weg en waterbouw, rioleringen en bestratingen. De omzet is ca. 1 miljoen en opdrachtgevers zijn voornamelijk gemeenten, zorginstellingen, scholen, bedrijven en aannemers. Het personeelsbestand bestaat uit ca 10 personen, het bedrijf heeft veel langdurige contracten met diverse gemeenten. De betrokkenheid van de direct is in onderling overleg mogelijk tot meerdere jaren na overname.

Dit bedrijf is aangemeld in: oktober 28, 2015

Meer informatie | Aanmelden


VG12 GWW-bedrijf regio Midden Nederland


Allround GWW-bedrijf actief op het gebied van grond,- weg- en waterbouw, riolering en bestratingen zoekt via de weg der geleidelijkheid een overnamekandidaat. Dit kan zowel een bedrijf als een ervaren privépersoon zijn. De onderneming is actief voor overheden, gemeenten, wooncorporaties, scholen, zorginstellingen, bedrijven en zeer beperkt voor particulieren. Het werkgebied betreft de regio Midden Nederland. Het personeelsbestand bestaat uit 5 tot 10 personen. De huidige directie wens de overname actief te begeleiden.

Dit bedrijf is aangemeld in: maart 12, 2014

Meer informatie | Aanmelden


KG14 GWW bedrijf Zeeland of Noord Brabant


Een onderneming actief in de grond-, weg- en waterbouw zoekt ter versterking van haar activiteiten uitbreiding door middel van een overname in de provincie Zeeland of Noord Brabant. De onderneming dient waterbouwkundige activiteiten te ontplooien eventueel in combinatie met infrawerkzaamheden. De voorkeur gaat uit naar een onderneming met maximaal 5 miljoen euro omzet waarbij de ondernemer in onderling overleg via de weg der geleidelijkheid zal uittreden.

Dit bedrijf is aangemeld in: juli 25, 2012

Meer informatie | Aanmelden


KG13 GWW bedrijf regio Groot Rotterdam


Een van onze relaties is op zoek naar een klein GWW-bedrijf in de regio Groot Rotterdam. De voorkeur gaat uit naar een onderneming met een goede reputatie en veel vaste relaties en een personeelsbestand van ca. 15 personen. Zowel een directe als een overname via de weg der geleidelijkheid behoort tot de mogelijkheden.

Dit bedrijf is aangemeld in: juni 18, 2012

Meer informatie | Aanmelden


VG11 Allround GWW-bedrijf regio Noord-Brabant – Zuid-Holland – Zeeland


Gerenommeerd allround infrabedrijf is op zoek naar een overnamekandidaat. Het werkgebied is de driehoek Noord-Brabant, Zuid-Holland en Zeeland en het omzetniveau is ca. 7 miljoen euro. Opdrachtgevers zijn grotendeels professioneel, zoals gemeenten, bedrijven en stichtingen waarmee het bedrijf veelal langdurige onderhoudscontracten mee heeft gesloten. Het personeelsbestand bestaat uit ca. 25 personen en de orderportefeuille is redelijk tot goed gevuld. De betrokkenheid van de directie is in onderling overleg na overname bespreekbaar.

Dit bedrijf is aangemeld in: maart 22, 2012

Meer informatie | Aanmelden


VG10 Infrabedrijf regio zuidoost Brabant


Een gerenommeerd infrabedrijf in de regio zuidoost Brabant zoekt een overnamekandidaat, de werkzaamheden bestaan voornamelijk uit rond-, weg- en waterbouwwerkzaamheden en de onderneming heeft een omzet van circa 5-6 miljoen euro. Opdrachtgevers zijn zowel particulieren als bedrijven en het personeelsbestand bestaat uit circa 40 personen. Indien gewenst kan de huidige directie na de overname nog enkele jaren in afbouwende mate de overname begeleiden.

Dit bedrijf is aangemeld in: juli 7, 2011

Meer informatie | Aanmelden


KG12 Infrabedrijf regio Noord Brabant


Gerenommeerd infrabedrijf in het zuiden van het land zoekt uitbreiding in de regio Noord Brabant-Limburg. De voorkeur gaat uit naar een bedrijf met een omzet van circa 2-5 miljoen euro en met jong management dat na de overname voor een nader overeen te komen periode, betrokken wil blijven en de overname kan begeleiden. De activiteiten kunnen zowel weg- als waterbouw zijn en men zoekt een bedrijf met vaste relaties en een goede reputatie.

Dit bedrijf is aangemeld in:

Meer informatie | Aanmelden


KG11 GWW-onderneming regio Zwolle-Apeldoorn-Utrecht


Enthousiaste MBI kandidaat met ruime ervaring in de GWW zoekt een onderneming ter overname. Hierbij gaat de voorkeur uit naar een onderneming met ca. 10 man personeel in de regio Zwolle-Apeldoorn-Utrecht.

Dit bedrijf is aangemeld in: januari 18, 2011

Meer informatie | Aanmelden


KG10 Klein infrabedrijf Midden of Zuidoost Brabant


Middelgroot GWW-bedrijf zoekt ter versterking van haar activiteiten ter overname een bedrijf in de regio Den Bosch – Eindhoven – Venlo – Nijmgen/Arnhem. De voorkeur gaat uit naar een infrabedrijf actief in de sanering van gas- en water distributieleidingen eventueel aangevuld met allround infra-activiteiten zoals riolering en bestrating. Men zoekt een bedrijf tussen van 5 tot 15 ervaren personeelsleden en een goede reputatie. Indien gewenst kan de ondernemer de overname actief begeleiden.

Dit bedrijf is aangemeld in: september 2, 2010

Meer informatie | Aanmelden


Pagina 1 van 3

Olde Hartman Advies B.V. begeleid enkel overnames in de bouwnijverheid, met reeds meer dan 15 jaar ervaring en 350 overnames zij wij dé overnamespecialist in de bouw.

Staat een bedrijf er niet bij, of heeft u een vraag, neem gerust contact met ons op.