Dé overnamespecialist in de bouwnijverheid

VERDER ZOEKEN

Verfijn uw zoekopdracht

BEL ME TERUG
Er zijn 33 resultaten gevonden:

KI23 Installatiebedrijf Randstad en/of Midden Nederland


Een van de grootste bouwbedrijven in Nederland zoekt een installatiebedrijf met veel kennis van de huidige (moderne) installaties bij zowel kantoren als woningen. De vestigingsplaats moet zich bevinden in de Randstad en/of Midden Nederland. Het bedrijf moet een bepaalde omzet hebben met een aantal mensen op kantoor, zodat het autonoom verder kan functioneren. Vanuit het grote bouwbedrijf is voldoende omzet te realiseren op het gebied van installatiewerkzaamheden voor dit installatiebedrijf. Door middel van de overname van het installatiebedrijf wil het bouwbedrijf het kennisniveau van de installatiewerkzaamheden intern beter beheersen en veel minder afhankelijk zijn van derden.

Dit bedrijf is aangemeld in: juli 17, 2017

Meer informatie | Aanmelden


KI22 Installatiebedrijf regio Amsterdam-Utrecht-Amersfoort


Een groot installatiebedrijf zoekt uitbreiding door middel van overname van een installatiebedrijf in de regio Amsterdam-Utrecht-Amersfoort. Betrokkenheid van de directie kan in onderling overleg na overname bepaald worden.

Dit bedrijf is aangemeld in: augustus 31, 2016

Meer informatie | Aanmelden


KI21 Installatiebedrijf provincie Noord-Holland – Utrecht – Zuid-Holland


Een ervaren MBI kandidaat met commerciële-, technische- en managementervaring zoekt ter overname een allround installatiebedrijf gevestigd in de provincie Noord-, Zuid-Holland en Utrecht. De interesse gaat uit naar een onderneming met een personeelsbestand van 10 tot 20 personen opererend in het W- en/of E-segment. De voorkeur gaat uit naar een organisatie met een omzet van 1 tot 3 miljoen euro met groeimogelijkheden en actief met voornamelijk professionele opdrachtgevers in de renovatie-, nieuwbouw- en het onderhoudssegment. Om de continuïteit van de onderneming te handhaven wordt, in afbouwende mate, een gedegen actieve overdracht van de oud-eigenaar gevraagd.

Dit bedrijf is aangemeld in: maart 25, 2015

Meer informatie | Aanmelden


VI10 Onderneming in hekwerken, poorten en gerelateerde accessoires


De onderneming ontwerpt, levert, plaatst maatwerk en standaard poorten en hekwerken voor bedrijven en particulieren. De acquisitie is in verschillende websites ondergebracht. De focus ligt hierbij op sierhekwerken en beperkt op industrieel vlak. Voor het uitbreiden van het industriële segment zijn voldoende mogelijkheden. Kennis omtrent CAD tekenen en ontwerpen is aanwezig. De ondernemer wenst de overdracht actief te begeleiden om de overnamekandidaat waar nodig te ondersteunen en de continuïteit van de bedrijfsvoering te verzekeren. De onderneming is landelijk actief. Er hoeft geen personeel overgenomen te worden. De onderneming is goed te integreren in een bestaande onderneming of voort te zetten door een privépersoon.

Dit bedrijf is aangemeld in: januari 19, 2015

Meer informatie | Aanmelden


KI20 Installatiebedrijf Midden Nederland


Ervaren technische MBI-kandidaat zoekt ter overname een installatiebedrijf in de regio Gelderland-Utrecht-Flevoland. De voorkeur gaat uit naar een allround bedrijf actief in uitvoering van sanitaire, loodgieters en verwarmingstechnieken met een personeelsbestand van minimaal circa 3 tot maximaal 10 medewerkers. Om de continuïteit van de onderneming te handhaven wordt, in afbouwende mate, een gedegen actieve overdracht van de oud-eigenaar gevraagd. De MBI-kandidaat beschikt over gedegen expertise op het gebied van duurzame technieken als warmtepompen en zonlichtsystemen. Wanneer de bestaande organisatie zich daarvoor leent kunnen deze werkgebieden worden toegevoegd.

Dit bedrijf is aangemeld in: september 2, 2013

Meer informatie | Aanmelden


VI09 Installatiebedrijf provincie Gelderland


Gerenommeerd installatiebedrijf in de provincie Gelderland is op zoek naar een technisch-commerciële MBI-kandidaat met relevant netwerk in de Gelderse vallei. Na indiensttreding zal deze kandidaat stap voor stap de leiding over gaan nemen, maar hij zal zich in eerste instantie richten op commercie en de ontwikkeling van innovatieve nieuwe diensten. Uiteindelijke doel is de volledige overname van het bedrijf. Het bedrijf is actief in onder andere cv/gas/water/sanitair/daken/goten  en woonhuisventilatie (WTW) en heeft als werkgebied midden Gelderland. Het personeelsbestand bestaat uit ca. 10 personen.

Dit bedrijf is aangemeld in: maart 21, 2013

Meer informatie | Aanmelden


VI08 Installatiebedrijf provincie Zuid-Holland


Specialistisch installatiebedrijf met voornamelijk werkzaamheden in de W-installatie staat open voor mogelijkheden omtrent overname of samenwerking. Het bedrijf heeft een omzet tussen de  1 – 2 miljoen euro en heeft ca. 10 medewerkers in dienst. Werkzaamheden worden zowel voor particulieren als bedrijven uitgevoerd. Indien gewenst kan de oud ondernemers nog enkele jaren betrokken blijven bij de overname.

Dit bedrijf is aangemeld in: juni 19, 2012

Meer informatie | Aanmelden


VI07 Installatiebedrijf provincie Gelderland


Gerenommeerd installatiebedrijf in de provincie Gelderland is op zoek naar een overnamekandidaat. Het bedrijf is actief in onder andere verwarming, gas/water/sanitair, elektra en woonhuisventilatie en heeft als werkgebied midden Nederland. Het personeelsbestand bestaat uit ca. 20 personen. De betrokkenheid van de directie is in onderling overleg na overname.

Dit bedrijf is aangemeld in: mei 3, 2012

Meer informatie | Aanmelden


KI19 Installatiebedrijf regio Den Haag


Loodgietersbedrijf in de provincie Zuid-Holland zoekt ter versterking van haar activiteiten ter overname een installatiebedrijf in de regio Den Haag. De voorkeur gaat uit aar een bedrijf met een omzet van circa 1 miljoen euro en actief in W-installatie voor voornamelijk professionele opdrachtgevers in het renovatie- en onderhoudsegment. De voorkeur gaat uit naar een bedrijf met een personeelsbestand van ca. 10 personen.  

Dit bedrijf is aangemeld in: december 2, 2011

Meer informatie | Aanmelden


KI18 Installatiebedrijf regio Haaglanden-Westland


Middelgrote bouwonderneming voornamelijk actief op de zakelijke markt en gericht op servicewerkzaamheden zoekt ter versterking van haar activiteiten een allround installatiebedrijf. Het bedrijf dient werkzaam te zijn in de regio Haaglanden en/of Westland. De voorkeur gaat uit naar een organisatie met een omzet van 1 tot 3 miljoen euro in de W- en/of E-installatie. De rol van de dga kan op diverse manieren worden ingevuld, waarbij waarde wordt gehecht aan een goede voortzetting van het bedrijf.

Dit bedrijf is aangemeld in: november 18, 2011

Meer informatie | Aanmelden


Pagina 1 van 4

Olde Hartman Advies B.V. begeleid enkel overnames in de bouwnijverheid, met reeds meer dan 15 jaar ervaring en 350 overnames zij wij dé overnamespecialist in de bouw.

Staat een bedrijf er niet bij, of heeft u een vraag, neem gerust contact met ons op.