Dé overnamespecialist in de bouwnijverheid

VERDER ZOEKEN

Verfijn uw zoekopdracht

BEL ME TERUG
Er zijn 219 resultaten gevonden:

VS28 Schildersbedrijf regio Veluwe


Ter overname aangeboden, een schildersbedrijf regio Veluwe met een omzetniveau tot 500.000 euro met circa 3 medewerkers inclusief 2 firmanten. Het werkgebied is de driehoek Apeldoorn-Zwolle-Amersfoort. Het bedrijf heeft veel vaste en langdurige relaties en een goede reputatie. De opdrachtgevers zijn hoofdzakelijk particulieren, VvE’s, instellingen, scholen en bedrijven. Er lopen diverse onderhoudscontracten. De bedrijfslocatie kan in de overname betrokken worden, maar kan tevens buiten de transactie blijven. De betrokkenheid van de directie is in onderling overleg na overname bespreekbaar.

Dit bedrijf is aangemeld in: september 20, 2017

Meer informatie | Aanmelden


K234 Bouwbedrijf met zelfstandige vestiging regio West Brabant


Een van de grootste bouwbedrijven zoekt een zelfstandige vestiging in de regio West Brabant. De omzet moet meer dan 15 miljoen euro bedragen en wenselijk is dat de huidige directie nog voor een langere periode betrokken wil blijven en de overname kan begeleiden. Het bedrijf moet een goede naam en integriteit als basis hebben voor de bedrijfsvoering.

Dit bedrijf is aangemeld in:

Meer informatie | Aanmelden


V341 Bouwbedrijf regio Amsterdam-Amstelveen-Hoofddorp-Haarlem


Het betreft een bouwbedrijf met een omzet van ca. 800 duizend euro. De werkzaamheden bestaan voornamelijk uit verbouw, onderhoud en renovatie bij een zorginstelling, overheid, VvE, bedrijven en particulieren (ca. 30% van het totaal). Het aantal personeelsleden is ca. 5 inclusief de directie. Het is een bedrijf met een goede reputatie, veel vaste relaties en een redelijk gevulde orderportefeuille.

Dit bedrijf is aangemeld in:

Meer informatie | Aanmelden


K233 Bouwbedrijf regio Drechtsteden-Alblasserwaard 


Een landelijk opererend middelgroot bouwbedrijf zoekt ter versterking van de activiteiten een bouw- of aannemingsbedrijf in de regio Drechtsteden-Alblasserwaard.  De voorkeur gaat uit naar een onderneming met een personeelsbestand van circa 5 tot 15 personen. Indien gewenst kan de oud ondernemer na de overname in afbouwende mate betrokken blijven.

Dit bedrijf is aangemeld in: september 18, 2017

Meer informatie | Aanmelden


V340 Aannemingsbedrijf Utrecht-Amersfoort


In de regio Utrecht – Amersfoort zoekt een aannemersbedrijf een geschikte overnamekandidaat, dit kan zowel een privepersoon als een collega aannemer zijn. De omzet is ca. 850.000 euro en voornamelijk afkomstig uit het verbouw en onderhoud segment. Er wordt structureel veel gewerkt voor een landelijke retail formule, daarnaast zijn zowel particulieren als bedrijven opdrachtgevers bij dit bedrijf. Het personeelsbestand bestaat uit ca 2 personen. Het bedrijf heeft een gevulde orderportefeuille, veel vaste relaties en een goede reputatie. Indien gewenst hoeft de huidige bedrijfslocatie niet te worden voortgezet.

Dit bedrijf is aangemeld in: september 15, 2017

Meer informatie | Aanmelden


V339 Bouwbedrijf Noord Overijssel


Ter overname aangeboden; een allround bouwbedrijf actief in de regio Noord Overijssel – Zuid Drenthe. Dit bedrijf is actief in het nieuwbouw-, verbouw- en onderhoudssegment en heeft beleggers, ontwikkelaars, architecten, bedrijven en particulieren als opdrachtgevers. Het bedrijfspand is zowel te koop als te huur. De betrokkenheid van de directie is in onderling overleg na overname bespreekbaar.

Dit bedrijf is aangemeld in: september 4, 2017

Meer informatie | Aanmelden


V338 Bouwbedrijf Den Haag-Gouda


Bedrijf actief in het nieuwbouw-, onderhoud- en verbouwsegment met een omzet van ca. 1 miljoen euro zoekt een overname kandidaat. Dit kan zowel een bedrijf of privé persoon zijn. Het werkgebied is de regio Den Haag-Gouda. De opdrachtgevers bestaan voornamelijk uit bedrijven en particulieren. Het bedrijf heeft ca. 5 personeelsleden en een redelijk gevulde orderportefeuille. Betrokkenheid van de directie is in onderling overleg na overname te bespreken.

Dit bedrijf is aangemeld in: augustus 21, 2017

Meer informatie | Aanmelden


V337 Bouwbedrijf regio Noord Holland


Een allround bouwbedrijf actief in voornamelijk het onderhoud-, verbouw- en nieuwbouwsegment met als opdrachtgevers bedrijven en particulieren. Het bedrijf heeft een personeelsbestand met minder dan 5 personen. Het werkgebied is de omgeving Alkmaar – Den Helder – Hoorn met de nadruk op de regio West Friesland. Indien gewenst kan de huidige ondernemer na de overname in afbouwende mate betrokken blijven.

Dit bedrijf is aangemeld in:

Meer informatie | Aanmelden


V336 Bouwbedrijf regio Zuid Holland


Ter overname aangeboden een bouwbedrijf voornamelijk actief in het renovatie- en onderhoudssegment in de regio Zuid Holland. De onderneming maakt een omzet van circa 3 miljoen euro en werkt voor voornamelijk professionele opdrachtgevers, zoals woningbouwverenigingen, beleggers, scholengemeenschap. Het bedrijf heeft veel vaste relaties en een goede reputatie.

Dit bedrijf is aangemeld in: augustus 20, 2017

Meer informatie | Aanmelden


KI23 Installatiebedrijf Randstad en/of Midden Nederland


Een van de grootste bouwbedrijven in Nederland zoekt een installatiebedrijf met veel kennis van de huidige (moderne) installaties bij zowel kantoren als woningen. De vestigingsplaats moet zich bevinden in de Randstad en/of Midden Nederland. Het bedrijf moet een bepaalde omzet hebben met een aantal mensen op kantoor, zodat het autonoom verder kan functioneren. Vanuit het grote bouwbedrijf is voldoende omzet te realiseren op het gebied van installatiewerkzaamheden voor dit installatiebedrijf. Door middel van de overname van het installatiebedrijf wil het bouwbedrijf het kennisniveau van de installatiewerkzaamheden intern beter beheersen en veel minder afhankelijk zijn van derden.

Dit bedrijf is aangemeld in: juli 17, 2017

Meer informatie | Aanmelden


Pagina 1 van 22

Olde Hartman Advies B.V. begeleid enkel overnames in de bouwnijverheid, met reeds meer dan 15 jaar ervaring en 350 overnames zij wij dé overnamespecialist in de bouw.

Staat een bedrijf er niet bij, of heeft u een vraag, neem gerust contact met ons op.